Seiska: Suosikkijuontaja Arman Alizad ja Senay-rakas odottavat syysvauvaa!

8:12
Kuka on Arman Alizadin puoliso Senay Coco? Katso MTV Uutisten erikoishaastattelu!

Viime joulukuussa suhteensa julkistaneet Arman Alizad ja Senay Coco odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, uutsioi Seiska.

Tv-juontaja Arman Alizad, 49, ja hänen puolisonsa meikkitaiteilija Senay Coco, 33, odottavat Seiskan mukaan syysvauvaa. 

– Kyllä tieto pitää paikkansa. Raskaus on sujunut erinomaisesti ja olemme todella onnellisia, iloinen Alizad vahvisti tiedon lehdelle.

Tuleva pienokainen on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Molemmilla on kuitenkin lapsia aiemmista suhteistaan. Alizad sanoi Seiskalle, että sisarukset odottavat innolla vauvan syntymää.

– Lapset ovat ihan fiilareissa, kun kuulivat raskaudesta.

Alizadin ja Cocon suhde on vielä varsin tuore. Pari vahvisti joulukuussa Facebookissa seurustelevansa.

Alizad vahvisti asian tuolloin myös MTV Uutisille, mutta ei tahtonut kommentoida asiaa tarkemmin. 

Ensimmäistä kertaa Kultainen Venla -gaalassa tammikuussa yhdessä edustaneen parin onni on kuitenkin välittynyt sosiaalisen median kautta.

– Sinä toit elämääni onnen, sinun rinnalla minulla on kunnia saada seistä, ja jos mitään saan toivoa, se on, että saan viettää kaikki minun tulevat päiväni sinun vierelläsi, Alizad kirjoitti vuodenvaihteessa julkaistussa päivityksessään.

Meikkitaiteilijana työskentelevä Senay kertoi tammikuussa MTV Uutisten erikoishaastattelussa jännittäneensä ensimmäistä julkista esiintymistä miehensä rinnalla.

– Minua jännitti todella paljon. Puhuttiin siitä Armanin kanssa pitkään. Se oli kova paikka, koska olen yleensä tehnyt vain töitä ja nyt menen sinne edustamaan puolisoani. Ihmisiä kiinnostaa paljon, että kuka minä olen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja