Applen iTunes-sisällöt tulevat osaksi Samsung-televisioita – televisioihin tuki myös AirPlay 2:lle

Samsung on julkistanut CES-messujen yhteydessä sen tuovan yhteistyössä Applen kanssa tämän iTunes-elokuva- ja tv-sarjasisällöt osaksi Samsungin televisioita. Lisäksi Samsung tulee tukemaan myös Applen AirPlay 2:ta.

Tuki tulee suoraan Samsungin uusiin Smart TV -televisiomalleihin keväällä 2019 ja ohjelmistopäivityksellä vuoden 2018 malleihin.

”Alan ensimmäisenä uusi iTunes-elokuva- ja tv-sarjasovellus tulee debytoimaan vain Samsungin Smart TV -älytelevisioissa yli 100 maassa. AirPlay 2 -tuki tulee olemaan saatavilla Samsung Smart TV -älytelevisioissa 190 maassa maailmanlaajuisesti”, kertoo Samsung tiedotteeseen.

iTunes-sovellus Samsung-televisioissa tulee mahdollistamaan sisältöjen vuokraamisen ja ostamisen sekä katselun. AirPlay 2 -tuki puolestaan tulee helpottamaan Samsung-televisioiden yhteispeliä Apple-laitteiden kanssa: niistä voi jatkossa ohjata helposti katseltavaa television suuremmalle ruudulle.

Apple on sivuillaan todennut AirPlay 2 -tuen olevan tulossa "johtavien TV-valmistajien" laitteisiin, eli Samsungin lisäksi muitakin valmistajia voi olla lisäämässä tuen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja