Applen iTunes-sisällöt tulevat osaksi Samsung-televisioita – televisioihin tuki myös AirPlay 2:lle

Samsung on julkistanut CES-messujen yhteydessä sen tuovan yhteistyössä Applen kanssa tämän iTunes-elokuva- ja tv-sarjasisällöt osaksi Samsungin televisioita. Lisäksi Samsung tulee tukemaan myös Applen AirPlay 2:ta.

Tuki tulee suoraan Samsungin uusiin Smart TV -televisiomalleihin keväällä 2019 ja ohjelmistopäivityksellä vuoden 2018 malleihin.

”Alan ensimmäisenä uusi iTunes-elokuva- ja tv-sarjasovellus tulee debytoimaan vain Samsungin Smart TV -älytelevisioissa yli 100 maassa. AirPlay 2 -tuki tulee olemaan saatavilla Samsung Smart TV -älytelevisioissa 190 maassa maailmanlaajuisesti”, kertoo Samsung tiedotteeseen.

iTunes-sovellus Samsung-televisioissa tulee mahdollistamaan sisältöjen vuokraamisen ja ostamisen sekä katselun. AirPlay 2 -tuki puolestaan tulee helpottamaan Samsung-televisioiden yhteispeliä Apple-laitteiden kanssa: niistä voi jatkossa ohjata helposti katseltavaa television suuremmalle ruudulle.

Apple on sivuillaan todennut AirPlay 2 -tuen olevan tulossa "johtavien TV-valmistajien" laitteisiin, eli Samsungin lisäksi muitakin valmistajia voi olla lisäämässä tuen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.