Appiukon käsittämättömällä syytöksellä kiusalliset seuraukset: Viranomainen käski surevaa leskeä näyttämään peniksensä

Muiden muassa brittimediat Daily Mail sekä Mirror kertovat Indonesiassa sattuneesta nuoren naisen kuolemantapauksesta, josta naisen isä syytti tyttärensä aviomiehen suurta penistä.

Indonesian Maron Kidulissa viranomaisilla oli varsin erikoinen työtehtävä, kun heidän piti pyytää surevaa leskeä laskemaan housunsa alas ja näyttämään peniksensä.

Vasta 23-vuotiaana kuolleen naisen isä, Nedi Sito, oli nimittäin kuullut huhuja vävypoikansa Barsahin suuresta peniksestä. Tyttärensä kuolemasta järkyttynyt isä syytti olettamiaan valtaisia miehisiä mittoja tyttärensä kuolemasta.

Ylisuuri penis olikin varsin tavallista kokoluokkaa

Mediatietojen mukaan poliisi pyysi Barsahia riisumaan housunsa surevan perheen ja kylän viranomaisten edessä. Kaikki todistajat saivat huomata, että ylisuureksi luultu penis olikin varsin tavallista aasialaista kokoluokkaa, kertoo paikallinen uutiskanava Detik News.

Nedi Sito hyväksyi Barsahin alapään nähdessään sen tosiasian, että vehje ei ollut tappanut hänen tytärtään ja anteeksipyynnöt vaihdettiin.

Epileptinen kohtaus todennäköinen kuolinsyy


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Nuorena kuollut nainen oli kärsinyt epilepsiasta 14-vuotiaasta asti. Todennäköinen kuolinsyy onkin keskellä yötä saatu epileptinen kohtaus. Nainen löydettiin kuolleena sängystään helmikuussa. Penisoletuksen murruttua omaiset joutuivat hyväksymään, että seksi ei ollut syy naisen äkilliseen kuolemaan.

Suuria peniksiä on syytetty paitsi kuolemantuottamuksesta, myös naisten alapään venyttämisestä. Eräs zimbabwelaisnainen jopa haastoi tästä syystä ex-poikaystävänsä oikeuteen. Se, että seksi löysyttäisi alapäätä, on kuitenkin myytti.

Lue myös:

    Uusimmat