"Paksumpi kuin ranteeni" – miehet kertovat, millaista on elää ongelmallisen suuren peniksen kanssa

Nämä amerikkalaismiehet tietävät, millaista on elää suuren intiimivarustuksen kanssa.

Jotkut kuvailisivat Willie Jordania sanalla "siunattu". Mies on saanut syntymälahjana suuren peniksen, mutta onko elämä hyvin varustettuna juhlaa?

Parikymppisenä Jordan nautti saamastaan huomiosta ja siitä, että hänen miehisyytensä oli juorujen ja huhujen kohde.

– Ymmärrän ihmisten uteliaisuuden. Jos minulla olisi ystävä, jolla on kuusi tai seitsemän sormea kummassakin kädessä, tai kaksi päätä, kyllä minäkin haluaisin nähdä sen, Jordan myöntää.

Biletemppunaan hän usein esittelikin penistään yleisölle, joka tavallisesti haukkoi henkeään huhun varmistuessa totuudeksi. Nyt, nelikymppisenä aikuisena, Jordan ei enää ilahdu huomiosta. Eräissä juhlissa sivustakatsoja jopa kopeloi miestä sillä seurauksella, että hänen intiimialueelleen tuli mustelmia.

”Ongelmallisen suuri penis”

Maailman miesväestöstä kahdella prosentilla penis on erektiossa pidempi kuin 20,3 senttiä, kertoo Men's Health -lehti. Jordanin penis on erektiossa melkein 28 senttiä.

Jordan tuntee Jonah Falconin, miehen, jolla on mahdollisesti maailman suurin penis: se on levossa 24-senttinen ja erektiossa hieman yli 34-senttinen.

Sekä Jordanilla että Falconilla on niin sanotusti "ongelmallisen suuri" penis. Falcon on joutunut elimensä vuoksi ongelmiin esimerkiksi lentokentällä, kun turvamiehet epäilivät miehen salakuljettavan jotakin housuissaan.

Pyörällä ajaminen on tuskaa, kondomit liian pieniä

Falcon myöntää käyttäneensä penistään siekailematta hyväkseen nuorempana. Loppujen lopuksi suuri koko ei kuitenkaan ole siunaus.

– Kun miehet sanovat toivovansa, että heillä olisi minun peniksensä, he katsovat minua seksuaalisesta alfauros-vinkkelistä. Mutta miten suuren osan elämästäsi todella käytät penistäsi seksin harrastamiseen? Vertaa lukua siihen, kuinka kauan joudut kantamaan peniksen mukanaan tuomaa taakkaa mukanasi, ja seksuaalisuus on vähemmistön osassa, Jordan sanoo.

Jordanin mukaan esimerkiksi pyörällä ajaminen on tuskaisaa, lähes mahdotonta. Myös wc-käynnit ovat ongelmallisia, ja kondomit aivan liian pieniä: Jonah Falcon käyttää suurinta kokoa, joka on 19 senttiä pitkä. Kumista täytyy pitää seksin aikana kiinni toisella kädellä. Suuseksikin on hankalaa.

– Penikseni on paksumpi kuin ranteeni, joten naisten täytyy tottua siihen. Olen tavannut vain muutamia ihmisiä, jotka selviävät paksuudesta, ja tämän seurauksena heidän hampaansa raapivat minua paljon. Suuseksi ei siis ole hauskaa, Jonah Falcon sanoo.

"Minun pitäisi arvostaa kaikkea, mitä minulla on"

Jordan on joskus puhunut suuren peniksensä aiheuttamista ongelmista muille, mutta yleensä kuulijat naureskelevat.

– Kuin minulla ei olisi oikeutta puhua siitä, Jordan sanoo.

Nykyisin Jordan tapailee naisia niin, että ensimmäiset kolme kuukautta kuluvat ilman seksiä. Näin hän haluaa karsia naiset, joita kiinnostaa vain jättikokoisen peniksen kohtaaminen. Jonah Falcon puolestaan etsii töitä, mutta näyttelijänä hänen on vaikeaa saada rooleja.

– Kun työnantaja tarkistaa taustani, he näkevät, että olen kuuluisa suuren peniksen vuoksi, ja jostain syystä se merkitsee, etten saa työtä, mies kuvaa.

Aikuisviihdeala on ymmärrettävistä syistä ollut Falconista kiinnostunut, mutta mies ei halua esiintyä eroottisissa elokuvissa.

Kumpikaan miehistä ei kuitenkaan toivo pienempää penistä.

– Jos näkisin kaaviosta, miten moni ihminen maapallolla antaisi mitä tahansa saadakseen tämän peniksen, vain siksi minun pitäisi arvostaa kaikkea, mitä minulla on, Jordan pohtii.

Peniksensä julkisen esittelemisen hän on lopettanut.

Lue myös:

    Uusimmat