Antti Tuisku päättää uransa tänään – julkaisi tunteikkaan viestin: "Minua surettaa, mutta ei kaduta"

Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt 2:28
Antti Tuisku on opiskellut itsensä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi – kertoo, millaisia töitä on sen tiimoilta jo tehnyt

Antti Tuisku päättää uransa artistina tänään Ruisrockissa. 

Poptähti Antti Tuisku, 39, valmistautuu päättämään uransa muusikkona. Tuisku nähdään lavalla viimeistä kertaa Ruisrockissa lauantaina 8. heinäkuuta, jonka jälkeen hän vetäytyy artistiuraltaan.

Tuisku julkaisi Instagramissa tunnelmiaan ennen päätöskeikkaansa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

–Tänään se päättyy, vajaa 20 vuotta kestänyt laulajan urani. Elämänvaihe, joka on koulinut minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä. 

Tuisku kertoo saaneensa paljon uraltaan. Hän myös kertoo olevansa hyvin kiitollinen kaikesta, mitä on saanut. 

–Toivonkin, että sanat eivät ole tässä kohtaa ratkaisevia vaan se, miten olen sitä kiitollisuutta kaikkia ja kaikkea kohtaan matkan varrella näyttänyt. Välillä paremmin, välillä, väsyneenä ja itsekkyyden huipulla, ehkä huonommin. Silti, haluan yksinkertaisesti vain kiittää. Samalla kun vesi pakenee silmiin.

Tuisku odottaa uransa viimeistä keikkaa Ruisrockissa.

– Minua surettaa, mutta ei kaduta. Minua itkettää, mutta ei harmita. Rakastan elämääni, hän kirjoittaa. 

Tuisku aikoo vetäytyä uransa päättymisen jälkeen kakkosasunnolleen Espanjan Torreviejaan, sekä myöhemmin uusien töiden pariin.

Tuisku opiskeli hiljattain ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin tutkinnon Helsingin Psykoterapiainstituutissa ja aikoo tehdä näitä töitä vastaisuudessa. 

Lue myös:

    Uusimmat