Artistin uransa päättävä Antti Tuisku: "Kyllä mie ihan oikeasti olen lopettamassa"

Antti Tuisku palaa muistoissaan uran alkuvaiheisiin ja Idolsiin: "Muistot on pääsääntöisesti aika blurria" 8:56
Katso video: Antti Tuisku kertoo, miksi päätti lopettaa artistin uransa ja millaisia suunnitelmia hänellä on.

Antti Tuisku tekee uransa viimeiset keikat kuluvana kesänä.

Koko kansan suursuosikki Antti Tuisku kertoi taannoin lopettavansa uransa artistina. Tuisku vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa urastaan ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia hänellä on. Spekulaatioita siitä, onko kyse vain pitkästä tauosta vai oikeasti lopettamisesta, saa laulajalta tyhjentävän vastauksen.

– Kyllä mie ihan oikeasti lopetan uran, Tuisku toteaa.

Hänen kertoo, että moni on kysynyt, miksi kyseessä ei voisi olla pitkä tauko, mutta sanoo kokevansa, että mikäli artistin työ muistuttaa koko ajan itsestään, hän ei omassa tapauksessaan pysty antamaan tilaa muille intohimon ja kiinnostusten kohteille.

Tuisku kuitenkin toteaa, että koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan”, vaikka tällä hetkellä tuntee ratkaisun olevan oikea.

Laulaja tekee viimeisen keikkansa kuluvan kesän Ruisrockissa ja myöntää, että olo on varmasti haikea viimeisten keikkojen jälkeen.

– Vaikka sitä lapsen suurella uteliaisuudella odottaa aikaa viimeisten keikkojen jälkeen, niin enhän minä voi tietää sitä millaiseen onkaloon sen jälkeen murenen. En usko, että niin tulee tapahtumaan, mutta sekin on osa sitä prosessia, artisti pohtii.

Mitä hän odottaa tulevaisuudelta ja millainen on hänen viimeinen albuminsa? Katso videoilta Antti Tuiskun koko haastattelu.

Antti Tuisku puhuu uransa lopettamisesta: "Tämä on normaalia elämän kiertokulkua" 8:54

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat