Antti Kaikkonen vahvistaa vauvahuhut – perheenlisäystä tulossa kesällä uudeen rakkaan kanssa

Puolustusministeri Antti Kaikkonen väläyttää kaikkia koskevia kutsuntoja – asepalveluksen muutoksia aletaan selvittää keväällä 10:24

Puolustusministeri Antti Kaikkonen vahvistaa vauvahuhut todeksi. 

Antti Kaikkonen vahvistaa Facebookissa, että vauvahuhut pitävät paikaansa. Hänelle ja hänen naisystävälleen Jannika Rannalle on syntymässä perheenlisäystä.


– Mediassa spekuloidaan, että meille olisi tulossa perheenlisäystä. Minultakin on tähän vahvistusta kyselty. Perhe-elämämme ei ole julkista, eikä meillä ole aikeita sitä avata. Arvostaisimme, jos media voisi tätä kunnioittaa.

– Luonteeltaan tämä asia kuitenkin on sellainen, että sitä on mahdotonta täysin piilossakaan pitää, Kaikkonen kirjoittaa.

– Elämme jännittäviä, mutta onnellisia aikoja. Toivomme kovasti, että kaikki menee hyvin, ja saamme loppukesästä pienen vauvan. Eli kyllä, tämä hyvin iso, tärkeä ja toivottu asia on totta. Eikä tätä oikein osaa edes sanoin kuvailla, hän jatkaa. 

Miehen elämässä eletään suurten uutisten aikaa. Kaikkonen kertoi Ilta-Sanomille valtiopäivien avajaisissa eduskunnassa keskiviikkona 5. helmikuuta kihlautuneensa Rannan kanssa. 

Kaikkonen oli vastannut toimittajan kysymykseen siitä, ovatko hän ja Ranta edelleen yhdessä näyttämällä vasenta nimetöntään. 

– No miltä näyttää?

Kaikkonen ja Ranta eivät ole puhuneet julkisesti juurikaan parisuhteestaan. 

– Kaikki on hyvin, mies kommentoi eduskunnassa. 

Kaikkosen ja Rannan suhde tuli julki marraskuussa 2019. Kaikkonen ja entinen kansanedustaja Satu Taiveaho erosivat kymmenen aviovuoden jälkeen syyskuussa 2018.

Lue myös:

    Uusimmat