Antti Holmalle oma show - mukana myös Kissi Vähä-Hiilari!

Antti Holma saa oman ohjelman, joka nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2015. Holma paljasti MTV.fi:lle, että miehen supersuosituilla sketsihahmoillakin on oma paikkansa uudessa show’ssa.

Näyttelijä Antti Holma valloittaa MTV3-kanavan syksyllä omalla show’llaan. Näin ollen miestä ei tulla näkemään tulevalla Putous-kaudella. Holma kuvailee omaa nimeään kantavaa Antti Holma Show’ta puhekeskeiseksi ohjelmaksi, jossa kaikenlainen läppä saa lentää vapaasti.

– Tässä ohjelmassa ei ole mitään muuta uutta, kuin Kari Ketosen rintaimplantit. Ne ovat upouudet ja hyvin dynaamiset, mies leukailee.

– Oikeasti tämä on puhekeskeinen ohjelma. Olen haaveillut omasta ohjelmasta jo lapsuudessani. Olen aina ihaillut brittiläisiä puheohjelmia, joissa keskustelu on rentoa, mutta silti tiukkaa ja terävää. Toivon pystyväni apinoimaan sitä, mies sanoo.

Vakiovieraina show’ssa nähdään Kari Ketonen, Kiti Kokkonen, Anna Dahlman ja Reino Nordin. Vakiovieraat vuorottelevat jaksoissa kahden hengen tiimeinä varsinaisen vieraan lisäksi. Luvassa on ihmisiä ja aiheita laidasta laitaan, mutta myös tuttuja kasvoja saatetaan ohjelmassa nähdä.

– Kissi Vähä-Hiilarikin nähdään piipahtamassa, ja ehkä myös luomani sketsiserkukset Sande ja Suvi-Tuuli. Tahdon tuoda ohjelmaan muitakin hahmojani, mies lupaa.

Kysymystä mahdollisesta unelmavieraasta Holma pohtii pitkään. Lopulta vastaus tulee kirkkaana mieleen.

– Unelmieni vieras olisi Lenita Airisto. Mutta jos hän ei pääsisi, niin sitten Aku Hirviniemen esittämä Lenita, mies heittää.

Antti Holma Show MTV3-kanavalla syksyllä 2015 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja