Anni Hautala jää äitiyslomalle Aamulypsystä – Jaajo Linnonmaa julkaisi liudan kuvia vuosien varrelta: "Nauti mammalomasta"

5:50
Anni Hautala ilmoitti raskaudestaan suorassa radiolähetyksessä.

Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa ovat luotsanneet Aamylypsyä jo vuosia.

Radiojuontaja Anni Hautala jää tänään äitiyslomalle suositusta Radio SuomiPopin Aamulypsystä. Hautalan äitiysvapaan aikana Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa Aamulypsyssä on Janni Hussi.

Aamulypsyssä on tänään muisteltu Hautalan matkaa ohjelmassa, ja myös Linnonmaa kirjoitti Instagram-tilillään hauskan muiston, kun ohjelma teki vuoden tauon jälkeen paluun. Tunteikkaan tekstin lisäksi Linnonmaa julkaisi useita vuosia vuosien varrelta. Kaikki kuvat pääset katsomaan klikkaamalla nuolesta.

– 2012 soitin Annille Ounasvaaralta, jossa pidin välivuotta, että pitäis tavata. Kerroin, että mua kyseltiin radioon takas ja tulisin, jos Anni suostuis kaveriksi. Anni vastas sekunnissa ”tottakai”.

– Arvostin tätä suuresti, sillä Anni oli toisella kanavalla silloin hommissa ja hänellä oli oma menestyvä ohjelma. Nyt ollaan vedetty taas kevyt 8 vuoden etappi, johon on mahtunut aika monta kuppia kahvia ja ikimuistoista seikkailua. Taidettiin 2013 comebackin jälkeen nousta kuukaudessa Suomen kuunnelluimmaksi ohjelmaksi ja sitä ollaan oltu siitä asti. Nauti mammalomasta ja sitten taas jatketaan.

Aamulypsyssä on vankka fanikunta, joten Linnonmaan lisäämään kuvaan tuli valtava määrä kommentteja hetkessä.

– Pettämätön tutkapari.

– Ootte niin parhaat yhdessä. Kuunnellut alusta asti teitä. Ihanaa äitiyslomaa Annille!

– En tiedä miten jaksaisi aamuvuoroja ilman teitä. Parasta on aina välillä kun repeää kuulokkeet päässä huutonauruun ja työkaverit katselee että mikäs tolle tuli. Töissä kuulu noin hauskaa olla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja