"Hän on tässä studiossa tänään, hän on meidän Anni..." – Kuuntele videolta: Näin Aamulypsyn valtaisa vauvauutinen paljastui suorassa lähetyksessä

5:50
Kuuntele pätkä Aamulypsy-ohjelmasta yläpuolelta löytyvästä MTV Uutiset Liven lähetyksestä. Ääni: Radio Suomipop, Nelonen Media.

Onnellisia uutisia suorassa lähetyksessä!

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja Anni Hautala sekä ohjelmassa vierailevana tähtenä esiintyvä Hovimuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki yllättivät kuuntelijat täysin, kun he kertoivat perjantaina suorassa lähetyksessä saavansa yhteisen lapsen.

Uutista voidaan pitää isona yllätyksenä, sillä pariskunta ei ole hiiskunut mitään julkisuuteen suhteestaan. 

MTV Uutisten viihdetoimittaja Iriz Silander kertoo MTV Uutiset Liven lähetyksessä, että yllätys oli varmasti ohjelman kuuntelijoille suuri.

– Kyllä tänä aamuna Radio Suomipopin kuulijoilla saattoi mennä kahvit rinnuksille, kun kuulivat tämän, Iriz Silander kertoo.

Kuvaaja: Vilma Töyräs.

"Hän on tässä studiossa tänään"

MTV Uutiset Liven lähetyksessä kuunneltiin myös pätkä Aamulypsy-ohjelmasta, jossa uutinen tuli ilmi. Kun aihe otettiin esiin, raikui studiossa nauru ja aplodien ääni.

–  Jos kaikki menee hyvin, niin mä pääsen poimimaan valkovuokkoja yhdelle ihanalle tyypille, joka odottaa pientä vauvaa. Hän on tässä studiossa tänään, hän on meidän Anni, Ihamäki kertoo.

– Aika mahtavaa. Hei, suuret onnittelut, juontajakollega Jaajo Linnonmaa onnittelee lähetyksessä.

Kuuntele ote Aamulypsystä yläpuolelta löytyvältä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja