Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki yrittivät räpsiä itsestään yhteiskuvia - lopputulos ei miellyttänyt tuoreita vanhempia: ”Näytettiin kuin olisi bailattu monta päivää"

5:50
Anni Hautala täräytti raskausuutisen suorassa radiolähetyksessä!

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki yrittivät ottaa vappukuvaa. Sen ottaminen ei mennyt kuitenkaan suunnitelmien mukaan.

Radiojuontaja Anni Hautala julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään yhteiskuvia lapsensa isän Ilkka Ihamäen kanssa.  

Kuvassa kaksikko hassuttelee kameralle ylioppilashatut päässään. Kuvien ottaminen ei mennyt kuitenkaan kuten Strömsössä.

–  Me yritettiin ottaa ehkä sata vappukuvaa, mutta näytettiin kaikissa siltä et olisi bailattu monta päivää. Tai ehkä toisaalta siltä, että meillä on vauva, Hautala kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Yhteiskuvat ovat keränneet kommenttivyöryn ja yli 26 000 tykkäystä. 

– Voi te olette ihania, teidän koko pesue. 

– ihanat TE, Jenni Alexandrova hehkuttaa. 

Marraskuussa toisen kerran äidiksi tullut Hautala pakasi hetkeksi takaisin työelämään. Hän juontaa paraikaa televisiossa pyörivää Big Brotheria. Hautalalla on aiemmasta suhteestaan vuonna 2009 syntynyt poika. 

Kausi kestää vaan 19 päivää, joten Hautalan oli helppo sitoutua projektiin.

– Tämä on mahdollista, koska on niin lyhyt kausi. Ei sellaista kolmea kuukautta nyt pystyisi tähän väliin vetäisemään. Tämä oli niin houkutteleva, että tähän tarjoukseen oli pakko tarttua, Hautala kertoi MTV Uutisten haastattelussa

Ohjelman jälkeen Hautala aikoo palata takaisin äitiyslomalle. 

Hautala ja Ihamäki pitivät pitkään suhteensa salassa, eikä radiokuuntelijoilla ollut harmainta aavistusta asiasta, vaikka kaksikko juonsikin usein yhdessä Radio Suomipopin Aamulypsyä. Asia tuli koko kansan tietoisuuteen, kun kaksikko täräytti raskausuutisen suorassa radiolähetyksessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja