Anna: 17 kiloa laihduttanut Elias Kaskinen avoimena muodonmuutoksestaan: ”Sisälläni asuu yhä pulska pikkupoika”

Elias Kaskinen joutuu vastaamaan viiteen vaikeaan kysymykseen 6:50

Yläkouluiässä muusikko Elias Kaskinen oli nörtti, joka valittiin liikuntatunneilla viimeisenä joukkueeseen. Kaskinen kertoo Anna-lehden haastattelussa, miten hän laihtui 17 kiloa puolessa vuodessa.

VIDEO: Elias Kaskinen vastaa viiteen kiperään kysymykseen

Elias Kaskinen, 26, kertoo Anna-lehden haastattelussa nuoruusvuosiensa laihdutusurakasta. Teini-iässä Kaskinen oli huomattavasti nykyistä pyöreämpi poika ja painoi 90 kiloa.

Muutos alkoi, kun hän löysi nyrkkeilyn. Paino putosi puolessa vuodessa 17 kiloa ja ulkonäkö muuttui dramaattisesti.

– Tajusin, miten paljon voi saada aikaan, kun työskentelee määrätietoisesti tavoitteen saavuttamiseksi. Nykyään haetaan pikavoittoja tehodieettien ja kahden viikon kielikurssien avulla. Itse uskon pitkäjänteisyyteen. Kehitys on pysyvämpää, kun ujuttaa elämäänsä toistuvia rutiineja, Kaskinen pohdiskelee. 


Vaikka Kaskisen laihdutusurakasta on kulunut yli vuosikymmen, se ei unohdu.

– Sisälläni asuu yhä pulska pikkupoika. Toivon, että osaan tässä Tinder-maailmassa katsoa pintaa syvemmälle, Kaskinen toteaa haastattelussa.

Kaskinen ei enää harrasta nyrkkeilyä, mutta elämäntaparemontista jäi käteen muita pysyviä muutoksia.

– Toissa jouluna tuli täyteen kymmenen vuotta karkitonta elämää ja juhlin syömällä viikon verran konvehteja. Sitten palasin arkeen. Ohitan kaupan karkkiosaston yhtä helposti kuin vaippahyllyt, hän kertoo. 

Kaskinen on tullut suomalaisille tutuksi Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen nokkamiehenä. Bändi muistetaan muun muassa hiteistään Elämä lupaa mulle ja Haloo

Kaskinen voitti Tähdet, tähdet -laulukilpailun syksyllä 2017. Lisäksi hän on juontanut muun muassa Alasti-klubia ja Mökkireissu-ohjelmaa. 

Lähde: Anna

Juttua korjattu kello 21:22: Kirjoitusvirhe korjattu otsikosta. Yhtä muutettu yhä-sanaksi.

Lue myös:

    Uusimmat