Laulaja Elias Kaskinen suoritti hurjan haasteen uuden kappaleensa kunniaksi: "Aamulla seitsemän aikaan lähdin ja tulin yöllä yhden jälkeen perille"

Elias Kaskiselta vihdoin uutta musiikkia – kertoo itsevarmuutensa kasvusta 8:56
Katso koko haastattelu: Elias Kaskiselta vihdoin uutta musiikkia – kertoo itsevarmuutensa kasvusta

Elias Kaskinen promosi uutta kappalettaan hurjalla tempauksella.

Laulaja Elias Kaskinen julkaisi perjantaina 8. maaliskuuta uuden singlen, joka kantaa nimeä Pisaroita. Kaskinen vieraili uuden musiikkijulkaisunsa tiimoilta Huomenta Suomen haastattelussa, jossa hän kertoi mun muassa pähkähullusta keinostaan promota Pisaroita-kappaletta.

Kaskinen nimittäin julkaisi helmikuun lopussa videopalvelu TikTokiin videon, jossa hän lupasi hiihtää seuraavana viikonloppuna niin monta kilometriä, kuin TikTokiin ladataan videoita, joissa on käytetty äänenä hänen Pisaroita-kappalettaan. 

– Olen tykännyt aina hassutella ja keksiä kaikenlaisia tempauksia ennen kuin julkaisen musiikkia. Artistit keksivät TikTok-videoalustalla kaikenlaisia tempauksia, ja ajattelin, että minun tapani voisi olla se, että haastan ihmisiä käyttämään tämän uuden sinkun kertosäettä videoissaan, ja sanoin, että hiihdän niin monta kilometriä, kuin olette tätä ääntä käyttäneet, hän kertoi Huomenta Suomen haastattelussa.

Hiihdettävää tuli lopulta 135 kilometriä. Kaskinen kertoi, että hänellä kesti 18,5 tuntia taittaa kyseinen matka. Hän pysähtyi välissä syömään, muttei pitänyt muuten lepotaukoja koitoksensa aikana.

– Aamulla seitsemän aikaan lähdin ja tulin yöllä yhden jälkeen perille, hän paljasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yllä olevalta videolta näet Kaskisen koko haastattelun, jossa hän kertoo muun muassa nuoruuden ulkonäköpaineistaan sekä siitä, kun hän haki yläasteikäisenä Salattuihin elämiin!

Lue myös:

    Uusimmat