Ankeista oloista ponnistanut Pitzush-kissa on nyt Instagram-julkkis – kiitos tekoripsien

Kauhistuneille tiedoksi: kissan värikkäät ripset on lisätty kuvakäsittelyn keinoin.

Romanialainen Pitzush on noussut kuuluisuuteen glamour-kuviensa ansiosta. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Pitzush on kissa, jota koristavat tekoripset.

Kauhistuneille tiedoksi: kissan värikkäät ripset on lisätty otoksiin kuvakäsittelyn keinoin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Kahdeksanvuotias Pitzush oli pentuna huonossa kunnossa: sen hampaat olivat niin tulehtuneet, että niiden korjaaminen vaati useita reissuja eläinlääkäriin. Pitzush kuitenkin löysi nopeasti onnekseen rakastavan omistajan nimeltä Roxana Dulama.

35-vuotias Dulama puolestaan teki kissasta Instagram-kuuluisuuden. Hän ompelee kissalle asuja omista vanhoista vaatteistaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Dulama koristaa kissan upeilla asusteilla, ja lataa kuvat uskollisten fanien nähtäville. Pitzushilla on jo yli 21 000 seuraajaa. Joskus kuvien ottaminen kestää kauan, sillä aina kissaa ei huvita; Dulama palkitsee Pitzushia korujen käytöstä herkuilla, ennen kuin lisää sille vaatteen.

Dulama haluaa kuvillaan osoittaa, ettei muotimaailmaa kannata ottaa kovin vakavasti.

– Aloin pukea Pitzushia, koska mielestäni monet muotimaailman naiset eivät ole hyviä roolimalleja nuorille. Nuorista tulee liian tietoisia kehostaan. Halusin tehdä jotakin, mikä hupsuttelee mallimaailman elämäntavalla, omistaja kertoi Daily Mail -lehdelle.

Mutta miksi eläimiä hylätään?


Lue myös:

    Uusimmat