Angelina Jolie riitaantui anoppinsa kanssa

Angelina Jolien huhutaan hermostuneen anoppinsa poliittisiin mielipiteisiin, tuntemattomana pysyttelevä lähde paljastaa.

Näyttelijä Angelina Jolie on parhaillaan riidoissa tulevan anoppinsa, Brad Pittin äidin Jane Pittin kanssa. Naisilla on poliittisia erimielisyyksiä, sillä Jane tukee Yhdysvaltojen presidenttitaistossa ehdokas Mitt Romneyta. Jane on kertonut julkisessa kirjeessä, ettei kannata presidentti Barack Obaman vasemmistolaisuutta tai hänen "eriskummallisia" ideoita aborttiin tai samaa sukupuolta olevien avioliittoon liittyen.

Janen mielipiteissä on räikeä ero Angelinan ja Bradin mielipiteisiin: hiljattain vihdoin kihlautunut pari oli pitkään vannonut, ettei mene naimisiin, ennen kuin kaikilla on seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta oikeus samaan koko Yhdysvalloissa.

– Jane ei ole koskaan halunnut puhua politiikasta Angelinan kanssa. Hän tiesi, että se tulisi aiheuttamaan ongelmia heidän välillään ja halusi säilyttää välit lastenlastensa äitiin. Hän ei koskaan ajatellut kirjeensä aiheuttavan niin isoa ongelmaa, tuntemattomana pysyvä lähde kertoo Star-lehdelle.

Angelina onkin päättänyt ottaa asian hoitaakseen, ellei Brad puutu asiaan.

– Angelina on sanonut Bradille, että tämän on valistettava äitiään, mutta Brad on liian mammanpoika. Jos Brad ei tee sitä, Angelina aikoo ottaa asian hoitaakseen ja keskustella Janen kanssa siitä, kuinka hänen ei kuuluisan julkimon äitinä tulisi kirjoitella kirjeitä, jotka ovat ristiriidassa pojan henkilökohtaisten mielipiteiden kanssa. Räjähdys on väistämätön ja Brad on välikädessä. Brad sanoo ettei Angelinan kannattaisi ottaa Janea niin vakavasti, mutta kun Angie päättää jotain, hänen mieltään ei pysty muuttamaan, lähde jatkaa.

Lue lisää tähtiparista:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja