Angelina Jolie ja Brad Pitt avioituvat Englannissa

Angelina Jolie ja Brad Pitt avioituvat uusimpien tietojen mukaan Iso-Britanniassa, jossa samaa sukupuolta olevat pariskunnat voivat Suomen tavoin rekisteröidä parisuhteensa. Pariskunta tunnetaan kiihkeänä homoseksuaalien oikeuksien puolustajana.

Aikaisemmista tiedoista poiketen 2005 vuodesta yhdessä olleet Brad Pitt, 48, ja Angelina Jolie, 37, menevät naimisiin Ranskan luksuskartanonsa sijasta Iso-Britanniassa. Englannissa Windsorissa järjestettävän hillityn hääseremonian jälkeen pariskunta lentää vasta eteläiseen Ranskaan juhlimaan ylelliseen Miraval-linnaansa. Hääseremoniaan osallistuu Daily Star -lehden lähteiden mukaan ainoastaan pariskunnan lapset ja perhe.

– He solmivat liittonsa Windsorin maistraatissa, jossa myös prinssi Charles ja Camilla ja Elton John ja David Furnish avioituivat, lähde kertoo.

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin lukeutuva kaksikko kihlautui huhtikuussa 2012 oltuaan yhdessä seitsemän vuotta. Aikaisemmin Pitt ja Jolie vannoivat, etteivät aio mennä naimisiin ennen kuin samaa sukupuolta olevat pariskunnat voivat avioitua myös Yhdysvalloissa jokaisessa osavaltiossa. Iso-Britanniassa saman sukupuolen pariskunnat voivat rekisteröidä suhteensa Suomen tavoin, joten maa on osuva valinta pariskunnan avioliiton solmimiseen. Britannian hallitus on lisäksi kaavaillut jo vuodesta 2011 samaa sukupuolta olevien avioliittojen sallimista vielä ennen vuonna 2015 pidettäviä vaaleja.

– He haluavat hääseremoniastaan hillityn. Päivää ei ole vielä päätetty, mutta he aikovat yllättää kaikki ja vihkiytyä mahdollisimman pienellä vaivalla.

Lue lisää avioliiton taustoista:


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja