Angelina Jolien ja Brad Pittin rakkaustarina: Karikoista avioliiton auvoiseen satamaan

Hollywoodin seuratuimman julkkisparin, Brad Pittin ja Angelina Jolien kihlautuminen oli yllätysratkaisu, jota oli odotettu. Pariskunnan värikäs tie on saapunut onnelliseen päämäärään.

Angelina Jolie, 36, ja Brad Pitt, 48, ovat käyneet läpi vaikeita prosesseja seitsemän vuotta kestäneen suhteensa aikana. Kihlaus on sinetti vaikeudet voittaneen kaksikon suhteelle.

Suhteen alku oli karikkoinen

Jolie ja Pitt rakastuivat vuonna 2005 Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta sai osakseen suhteensa alkuaikoina hurjasti kritiikkiä, sillä Pitt oli tuolloin varattu. Aluksi Jolie kiisti visusti rakastuneensa elokuvan kuvauksissa Pittiin, joka oli tuolloin vielä naimisissa näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa.

Myöhemmin Jolie on myöntänyt, että hänen ja Pittin suhde sai kuin saikin alkunsa heidän molempien tähdittämän elokuvan kuvauksissa.

Lapset toivat onnen

Joulukuussa 2005 Pittin tiedottaja kertoi, että Pitt toivoo adoptoivansa Jolien nuoret adoptiolapset, Maddoxin ja Zaharan. Vuonna 2006 lasten sukunimet muutettiin virallisesti Jolie-Pittiksi. Pian tämän jälkeen Pittin adoptiot varmistettiin.

Tammikuussa 2006 Jolie ja Pitt vahvistivat seurustelevansa. Pariskunta ilmoitti samalla odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Paetakseen ensimmäisen biologisen lapsensa syntymän aiheuttamaa mediatapahtumaa Jolie ja Pitt matkustivat Namibiaan lapsen synnytystä varten. Toukokuussa Jolie synnytti Namibiassa Shiloh-tytön. Pariskunta lahjoitti lapsestaan napattujen kuvien tuoton hyväntekeväisyyteen – afrikkalaisten lasten avuksi.

Maaliskuussa 2007 Jolie adoptoi Pax-pojan vietnamilaisesta orpokodista. Vietnamin adoptiolain mukaan pariskunta, joka ei ole avioliitossa, ei saa adoptoida lasta. Sittemmin Jolie kuitenkin muutti Paxinkin sukunimen Joliesta Jolie-Pittiksi ja Pittinkin adoptio vahvistettiin vuonna 2008.

Maaliskuussa 2008 Jolie kertoi odottavansa kaksosia. Myöhemmin Jolien ja Pittin toinen ja kolmas biologinen lapsi, Knox Leon ja Vivienne Marcheline syntyivät. Ensimmäiset kuvat lapsista myytiin jälleen lehdistölle ennennäkemättömään, yli kymmenen miljoonan euron hintaan. Rahat lahjoitettiin Jolien ja Pittin hyväntekeväisyysjärjestölle.

Suunnitelmissa avioliitto?

Jolie ja Pitt yllättivät vastikään ilmoittamalla kihlauksestaan. Pariskunta on aiemmin vakuuttanut, ettei aio mennä naimisiin ennen kuin homoseksuaalien väliset avioliitot hyväksytään Yhdysvaltojen jokaisessa osavaltiossa

Pariskunta julkisti kihlauksensa huhtikuussa 2012 – seitsemän yhteisen vuoden jälkeeen. Jolie näyttäytyi vastikään Brad Pittin ja kuuluisan korusuunnittelijan, Robert Procopin suunnittelema timanttisormus vasemmassa nimettömässään.

Jolien ja Pittin häistä odotetaan vähintäänkin vuoden mediatapahtumaa. Spekulaatiot häiden ajankohdasta, hääpaikasta, Jolien puvusta ja kaikista pariskunnan häihin liittyvistä yksityiskohdista saivat tuulta purjeisiinsa heti kun pariskunnan kihlaus vahvistui.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja