Angelina Jolie osti jälleen ökylahjan miehelleen

Angelina Jolie tykkää törsätä siippansa Brad Pittin lahjoihin. Tällä kertaa tähti investoi ostokseensa yli miljoona euroa.

Brad Pittin 48-vuotispäivänä Angelina Jolie, 36, hemmotteli tätä . Tällä kertaa tähti törsäsi noin 1,3 miljoonaa euroa ostamalla sulhaselleen oman helikopterin ja lennonopetusta. Pari kun on sattunut rakennuttamaan laskeutumispaikan helikopterille omistamalleen alueelle Euroopassa.

– He ovat rakennuttaneet laskeutumisalustan helikopterille Etelä-Ranskassa sijaitsevan kotinsa, Miraval-kartanon lähistölle. Joten Ange ajatteli, että olisi kiva ostaa Bradille yllätyslahjaksi helikopteri, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Ilmeisesti kuuden lapsen vanhemmat ovat käyttämässä helikopteria matkustaakseen lähistöllä järjestettäviin tapahtumiin.

– Erityisesti he haluaisivat kyetä matkustamaan sillä Cannesiin ja takaisin. Vaikka Bradilla on ajolupansa helikopteriin, hänen on silti otettava muutama lentotunti, jotka hän aloittaakin saman tien, lähde tiesi kertoa.

Pittillä kerrotaan olevan tätä nykyä hyvät välit myös ex-vaimo Jennifer Anistoniin. Huhujen mukaan Aniston muisti hiljattain kihlautunutta paria yli 600 euron arvoisella kukkakimpulla. Pitt on puolestaan aiemmin lähettänyt Anistonille laatikollisen viiniä omalta tilaltaan.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat