Angela heräsi yöllä ja huomasi karmivan hohtavan hahmon sänkynsä vieressä – jakoi kuvia säikyttelijästä somessa: "Jäädyin täysin"

0:55
Näistä syistä on mahtavaa olla äiti! Oletko samaa mieltä?

Yhdysvaltalaisäiti kertoi Facebookissa, kuinka pelästyi pimeässä hohtavaa naamaa. Tapauksesta kertoo muun muassa 7 News -sivusto.

Yhdysvaltojen Indianassa asuva Angela Kelsay heräsi kesken unien siihen, että makuuhuoneen ovi avautui. Kolmen lapsen äiti oletti ensin, että tulija oli hänen 2-vuotias poikansa Lennox. Lapsella oli tapana tutkia taloa sillä välin, kun muu perhe nukkui.

Muisti kauhuleffat ja hätääntyi

Oven avautumisessa ei siis sinänsä ollut mitään outoa, mutta sen jälkeen Angela ei enää kuullut mitään. Lisäksi hän näki Lennoxin sijaan vain pimeässä vihreänä hohtavat silmät ja suun, jotka tulivat häntä kohti. Angela oli joskus aiemmin katsonut kauhuelokuvia ja meni nyt paniikkiin.

Nainen kertoi tilanteesta myöhemmin Facebookissa.

"Se leijui vain muutaman kymmenen senttiä lattian yläpuolella. Jäädyin täysin, kun yritin käsittää, mitä ihmettä oikein katsoin", Angela kirjoitti.

Olento tuli hiljaa lähemmäs. Hätääntynyt Angela yritti miettiä, miten voisi suojautua siltä.

Silloin hän kuuli äänen kysyvän: ”Äiti?”

"Luojan kiitos, se olikin vain Lennox. Mutta mikä ihme noin hohti? Laitoin sängyn vieressä olevan lampun päälle ja näin, että kyseessä oli – ilmeisesti pimeässä hohtava – mutanttininjakilpikonnan kuva t-paidassa".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pojalla tapana kuljeskella muiden nukkuessa

Angela otti pojan viereensä sänkyyn ja pian tämä olikin jälleen unessa.

Angela kertoo NBC-kanavalle nukkuvansa nykyisin kevyesti. Lennoxilla on nimittäin tapana livahtaa ulos talosta noin kuuden aikaan aamulla. Hän on oppinut vetämään baarijakkaran oven luo sekä avaamaan uppolukon ja turvalukon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja