Imettävä äiti jakoi kuvan hilpeästä itserusketusmokastaan – kaikkia ei naurattanut: "Vastuutonta"

Äiti jakoi hilpeän kuvan siitä, mitä voi käydä, jos alkaa imettää ennen kuin itseruskettava voide on kunnolla kuivunut. Naisen kömmähdyksestä kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Kun Keziah Jozefiak oli levittämässä iholleen itseruskettavaa, hänen viiden kuukauden ikäinen poikansa Raf heräsi ja oli nälkäinen. Keziah kertoo The Sun -lehdelle, että hän ei ollut tajunnut, että voide ei ollut ehtiä kuivua vielä. Hän tajusi erehdyksensä vasta, kun oli lakannut imettämästä Rafia ja näki, että tämän suun ympäristö oli muuttunut voiteen takia ruskeaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun katsoin Rafia, purskahdin nauruun.

– En voinut uskoa, että aine oli saanut hänen suunsa näyttämään samanlaiselta kuin Homer Simpsonilla. Raf oli ollut unessa, joten ajattelin, että minulla olisi ollut jonkin verran aikaa levittää ruskettavaa, mutta hän heräsi nälkäisenä kesken kaiken.

Keziahin mukaan tämä oli viimeinen kerta, kun hän alkaisi imettää kesken itseruskettavan voiteen laiton.

– En ollut tajunnut, että rusketus voisi tarttua häneen.

Keziah otti kuvan Rafista ja lähetti sen kavereilleen, jotka nauroivat kömmähdykselle. Kaikkien mielestä koko tilanne oli hilpeä. Nähtyään kuvan Keziahin äiti oli soittanut ja nauranut makeasti, koska kuva oli hänen mielestään ollut hulvaton.

Itseruskettava saatiin kokonaan pois 

Raf itse ei näyttänyt olevan moksiskaan tapahtuneesta. Keziah sai pyyhittyä ruskettavan voiteen lapsensa kasvoista vauvaöljyllä ja kosteuspyyhkeillä.

– Minulta meni hyvä tovi, että sain voiteen pois kunnolla, mutta hänestä koko juttu oli vain hauskaa.

Jotkut paheksuivat somessa

Keziah jakoi kuvan hilpeästä tilanteesta Twitteriin. Kuvan ohessa luki: "Olkaa kilttejä ja muistuttakaa minua, että pesen itseruskettavan pois ennen kuin imetän Rafia!"

Jotkut yhtyivät nauruun, mutta toiset paheksuivat tilannetta. Jotkut olivat huolissaan siitä, mitä itseruskettavan kemikaalit voisivat tehdä pikkuiselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vastuutonta. Ovatko feikkirusketus ja ulkonäkösi sinulle tärkeämpiä asioita kuin pienen lapsen terveys? Enpä usko. Kuka tietää, millaisia myrkkyjä lapseen on nyt tullut, päivitteli eräs.

Keziah puolustautui ja kertoi, että lapsella on kaikki hyvin. Hänen ihoonsa ei jäänyt enää itseruskettavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Voin vahvistaa, että hän on kunnossa eikä hänen ihossaan ole enää mitään. Älkää tehkö minusta ilmoitusta.

Lue myös:

    Uusimmat