Anette Olzon karisti raskauskilot vauhdilla – julkaisi kuvia

Nightwishin-bändin entinen laulaja Anette Olzon päivittää kuulumisiaan blogiinsa.

Nightwish-bändin entinen laulaja Anette Olzon synnytti maaliskuun lopulla kolmannen lapsensa ennakkoon sovitulla keisarileikkauksella. Sosiaalisessa mediassa laulaja kertoi pian pojan nimeksi tulleen Mio. Aktiivisesti kuulumisiaan blogiinsa päivittävä laulaja kertoo blogissaan voivansa hyvin.

Tuore äiti on tilannut itselleen treenaamiseen liittyvää kirjallisuutta. Blogiin ladatuista kuvista voi huomata, että Olzon on hoikassa kunnossa, vaikka todellinen kuntokuuri on edessä vasta viikkojen päästä. Olzonin julkaisemat kuva on otettu laulajasta vain kaksi viikkoa sektion jälkeen.

– Minun pitää odottaa vielä kolme viikkoa, ennen kuin voin kunnolla juosta ja treenata täysillä. Tiistaina aloitin vatsalihastreenillä. Sektiosta huolimatta vatsani ei ole ollenkaan kipeä. Olen kiitollinen siitä, että treenasin ennen raskautta, sillä nyt minusta tuntuu kuin en olisi koskaan edes ollut raskaana, Anette kirjoittaa.

Anettella ja Johanilla on Mion lisäksi vuonna 2010 syntynyt lapsi Nemo. Olzonilla on entisestä liitostaan myös 11-vuotias Seth-poika.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat