Andy McCoyn vuokrarästejä peritään oikeusteitse – häätö uhkaa

Muusikko Andy McCoyn ja Angela-vaimon vuokrarästejä peritään oikeusteitse usealta kuukaudelta.

Antti Hulkko eli muusikko Andy McCoy ja vaimo Angela Nicoletti-Hulkko ovat ongelmissa vuokran maksamisen suhteen. Vuokranantaja perii pariskunnalta rästiin jääneitä vuokria oikeusteitse.

Helsingin käräjäoikeuden haastehakemuksesta käy ilmi, että pari ei ole maksanut noin 1050 euron suuruista vuokraansa Helsingin asunnostaan seitsemään kuukauteen, elokuun 2014 ja helmikuun 2015 väliseltä ajalta.

Andyn ja Angelan helmikuussa antamassa vastauksessa he vaativat vuokranantajan vaatimuksia vuokrasopimuksen purkamisesta ja häätämisestä hylättäväksi.

Pariskunta on myöntänyt maksuvelvollisuuden puolen vuokran osalta neljältä kuukaudelta, mutta kiistävät muuten kantajan vaatimukset vedoten asunnon LVI-saneerauksen aiheuttamiin merkittäviin asumishaittoihin.

Pitkittyneen saneerauksen aiheuttamien haittojen takia Andy ja Angela vetoavat huoneenvuokralakiin ja vaativat oikeutta saada vapautusta vuokran maksamisesta.

Käräjäoikeuden papereissa on liitteenä vuokranantajan sekä Andyn ja Angelan asianajajan sähköpostikeskustelu. Keskustelussa Angela valittaa rakennustyömiesten työskentelyn venähtäneen kolmesta viikosta seitsemään kuukauteen.

Tuona aikana pariskunta on Angelan mukaan kärsinyt metelistä ja rakennuspölystä on aiheutunut Andylle terveyshaittoja. Asia on vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

Riidasta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

Lue myös:

    Uusimmat