Ampumahiihtotähti Gabriela Koukalova teki sokeeraavia kirjapaljastuksia – aviomies raivostui: "Hän valehteli minulle"

Ampumahiihtouransa jäihin laittaneen Gabriela Koukalovan kohauttavat kirjapaljastukset raivostuttivat tshekkitähden aviomiehen, sulkapalloilija Petr Koukalin.

Videolla ampumahiihdon edellisen maailmancup-kauden kutkuttava päätös.

Koukalova avautui keväällä julkaistussa elämäkerrassaan muun muassa seksielämästään sekä ennen suhdetta Koukaliin että sen aikana. Ensimmäisen seksikokemuksensa Koukalova paljasti tapahtuneen "alle 15-vuotiaana". Hän puhui myös villeimpien aikojen tapailuistaan muusikoiden kanssa.

Koukalova kertoi niin ikään ensimmäisestä seksikokemuksestaan Koukalin kanssa: Koukal oli pyytänyt ampumahiihtäjän kotiinsa ja käskenyt tämän käyttäytyä kuin peto. Koukalova oli tehnyt työtä käskettyä, ja kuvaili tunteneensa itsensä Koukalin saaliiksi.

Koukalova paljasti havainneensa seksin auttavan häntä ennen kisoja ja myönsi tarvitsevansa sitä paljon. 

Koukalova avasi kirjassaan lisäksi avoimesti henkilökohtaisia ongelmiaan ja käsitteli muun muassa aiemmin kärsimäänsä anoreksiaa ja bulimiaa.

Koukalovan (o.s. Soukalová) kanssa vuonna 2016 avioitunut Petr Koukal kertoo nyt, että kirjan myötä paljastui, ettei Koukalova ollut kertonut hänelle monistakaan asioista. Koukal oli tästä raivoissaan.

– Hän paljasti kirjassaan asioita ennen kuin minä sain niistä tietää. Olin loukkaantunut ja tajusin, että hän oli valehdellut minulle, Koukal sanoi tshekkiläiselle Týdeník Květy -lehdelle.

Kaksikko ajautui kriisiin, mutta nyttemmin tilanne on Koukalin mukaan ok.

– Minä koen, että minun on autettava häntä, Koukal kertoi.

Viime kauden pohjevamman takia ampumahiihdosta sivussa ollut Koukalova on ilmoittanut jättävänsä tulevankin talven väliin. Hän on myös vihjannut, ettei ole todennäköisesti jatkamassa ampumahiihtouraansa sen jälkeenkään.

Koukalova on saavuttanut urallaan kaksi olympiahopeaa, kaksi MM-kultaa ja neljä himmeämpää MM-mitalia. Tshekki voitti lisäksi kaudella 2015–2016 maailmancupin kokonaiskilpailun.

Lue myös:

    Uusimmat