Amin Asikainen röyhkeistä varkaista: Tilanne jäi lapsille mielen päälle

Varkaat tunkeutuivat Amin Asikaisen kotiin perheen nukkuessa.

Entisen nyrkkeilijän, Amin Asikaisen kotiin murtauduttiin perheen ollessa kotona unten mailla. Asikaisella ja Nilüferilla on kaksi yhteistä lasta. Heinäkuussa syntyneen Gabrielin ja pian kaksivuotiaan Amir-pojan lisäksi molemmilla on tyttäret edellisistä parisuhteistaan.

Amin ja Nilüfer Asikainen kokivat viime viikolla tavallista karumman herätyksen, kun heidän kotiinsa oli keskiviikon ja torstain välisenä yönä murtauduttu.

– Emme olleet heränneet siihen, aamulla vain katsoin, että tietokone oli hävinnyt pöydältä, Asikainen kertoo.

Pian Asikaiset huomasivat, että myös Nilüferin käsilaukku oli viety.

– Laukussa oli noin kolmen tuhannen euron arvosta tavaraa. Kalliit lasit, meikkejä ja taulutietokone, muun muassa.

Asikaiset olivat soittaneet poliisit paikalle. Parvekkeen oven edustalla oli ollut sahanpuruja ja Aminilla on omat epäilyksensä siitä, miten varkaat olivat päässeet sisälle.

– Olimme hiljattain vaihtaneet parvekkeen ovet, joten olisiko sitten lapset ronklanneet lukkoja, kun ne ovat vähän erilaiset. Tai sitten remonttimiehiltä oli jäänyt ovi auki, ei voi tietää.

Perheen onneksi varkaat saatiin kuitenkin äkkiä kiinni. Heidän jäljittämisessä helpotti taulutietokoneen paikannuspalvelu.

– Saimme kaiken muun takaisin, paitsi laukun rahat ja meikit. Se olisi ollut ainakin 3000 - 4000 euron arvoinen menetys muuten, nyt vahingot jäivät noin 1500 euroon. Tosin tietokoneeltani oli poistettu kaikki nyrkkeilykuvat ja lasten kuvat, niitä ei nyt enää voi saada mistään, Asikainen harmittelee.

Vahingosta viisastuneena perheen taloon on nyt asennettu uudet turvalukot, joita lapset eivät voi saada auki. Tapahtunut on kuitenkin jäänyt mielen päälle.

– Tuollaisen jälkeen on raiskattu olo, että tullaan keskellä yötä kotiin meidän nukkuessa. Kyllä sitä tulee pihalle vähän katseltua, että onko siellä liikettä. Lapsille tämä on jäänyt mielen päälle.

Asikaisten murtovarkaudesta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

Lue myös:

    Uusimmat