Tämä nainen sai tavallaan juuri sitä, mitä tilasikin: Voileipätilaus toteutettiin vähän turhankin kirjaimellisesti!

1:00 Pellillinen lämpimiä voileipiä! Katin lämppäripeltiä on kokeiltava

Eräs nainen sai kirjaimellisesti sitä, mitä tilasi.

Yllä olevalla videolla ohjeet lämpimien voileipien valmistamiseen.

Jos tehtävänäsi on hoitaa ruokatarjoilut suurelle joukolle ihmisiä, nopein ja helpoin ratkaisu luonnollisesti saattaa usein olla se, että ammattilainen hoitaa tarjoilut puolestasi.

Erään naisen yritys tilata valikoima voileipiä Walmart-supermarketin catering-palveusta meni kuitenkin eri tavalla kuin nainen oli suunnitellut, uutisoi Mirror

Tilauksen yhteydessä tulkittiin ilmeisesti jotain väärin, sillä pienissä kolmioleivissä oli käynyt melko oleellinen virhe.

TikTok-käyttäjä Ashlin on kerännyt jo 1,1 miljoonaa katselukertaa videollaan, jolla hän kertoo, mitä tilasi – ja mitä sai.

Ashlin kertoo nimittäin toivoneensa, että puolet tilatuista voileivistä olisi tehty täysjyväleivästä ja puolet vaaleasta leivästä. Tavallaan nainen sai juuri sitä, mitä tilasikin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Teknisesti ottaen..."

Sen sijaan, että Ashlin olisi saanut osan leivistä kokonaan täysjyväisinä ja osan vaaleina, tilaus olikin valmistettu niin, että puolet yksittäisestä leivästä oli täysjyvää ja toinen puoli vaaleaa. 

Videota kommentoineet ovat olleet huvittuneita tilausmokasta.

– No, teknisesti ottaen, se meni oikein, kommentoi eräs.

– Hyvin kirjaimellinen ihminen teki tämän. Elää tarkasti sanojen mukaan, arveli toinen.

Moni kommentoija puolestaan kertoi, että useissa paikoissa kyseinen tapa tehdä leivät on itse asiassa jopa ohjeistettu. Kenties naisen olisi siis pitänyt olla tarkempi tilauksensa muotoilun kanssa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja