Aleksander Barkovin elämässä on tapahtunut mullistuksia – heitti hulvattoman vitsin äidistään: "Sen takia tulemme edelleen toimeen"

3:03
Tulosruutu 25.10.2019: Aleksander Barkov hurjasteli kuluneen runkosarjan tehokkaimmassa ottelussaan neljä pistettä.

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov sai aiemmin koronaviruspandemian aikana apua Olga-äidiltään. Viime aikoina Barkov on kuitenkin joutunut opettelemaan uutta.

Kasvattiseuransa Tapparan kolmanneksi suurimmaksi osakkaaksi hypännyt Barkov on ollut koko koronapandemian ajan Floridan Boca Ratonissa. Kahden kuukauden ajan hänen seuranaan ja apuna arjen askareissa oli myös Olga-äiti.

– Äitini lähti kuukausi sitten. Sen takia tulemme edelleen toimeen, Barkov velmuili.

Suomalaishyökkääjä kiittelee äitinsä apua tärkeäksi ja myöntää, että hänen arkensa on yksin ollessa kuukauden aikana muuttunut.

– Minun on pitänyt oppia kokkaamaan ja siivoamaan, mutta toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin.

– Olen oppinut uusia asioita. Olen 24-vuotias, ja on jo aikakin oppia asumaan yksin, Barkov kiteytti.

"Tämä tilanne ei ole vitsi"

NHL:n ollessa vielä tauolla Barkov on iloinnut urheilun paluusta muuten ohjelmistoon. 

– Olen innoissani, kun muu urheilu on tullut takaisin ja on saanut nähdä esimerkiksi jalkapalloa Saksassa ja muissa maissa. Olen nähnyt myös pari tennisturnausta tv:stä.

Jäälle pienryhmäharjoittelun pariin jo päässyt Barkov odottaa into piukeana myös 10. heinäkuuta käynnistyvää harjoitusleiriä. Samalla hän korostaa tarkkuuden merkitystä koronavirukselta suojautumisessa.

– Terveys on tärkeintä nyt. Tämä tilanne ei ole lainkaan vitsi. Täytyy olla hyvin huolellinen, mihin menee ja keiden kanssa viettää aikaa.

Barkov ja Florida valmistautuvat parhaillaan NHL:n pudotuspeleihin. Ensimmäisellä karsintakierroksella vastaan asettuu New York Islanders.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja