Tappara julkisti ison Aleksander Barkov -uutisen

1:04
Katso videolta näyte Aleksander Barkovin maalinteosta NHL:ssä.

Florida Panthersin kapteenista Aleksander Barkovista tulee Tapparan kolmanneksi suurin osakas, tamperelainen SM-liigaseura kertoo.

Barkov aloitti jääkiekkoilun Tapparassa neljävuotiaana ja teki ammattilaisdebyyttinsä seuran paidassa 16-vuotiaana lokakuussa 2011. Hän siirtyi tamperelaisseurasta NHL:ään Florida Panthersin riveihin kauden 2012–13 jälkeen.

Nyt Barkov on tehnyt seuraan merkittävän pääomasijoituksen, Tappara tiedottaa.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän. Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani, Barkov sanoo ja jatkaa:

– Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa.

Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro kertoo ottavansa tuoreen uutisen vastaan ylpeydellä ja nöyrällä mielellä.

– Aleksander Barkovin sijoitus on taloudellisesti merkittävä meille ja turvaa osaltaan investoinnit, joita tarvitsemme, kun siirrymme uudelle kotiareenallemme, Uros Livelle, Aro selvittää.

Tappara kertoo, että toimitusjohtaja Mika Arosta on tullut samanaikaisesti Tamhockey Oy:n osakas. Lisäksi Poju Zabludowicz on merkinnyt uusia Tamhockey Oy:n osakkeita ja hän jatkaa yhtiön suurimpana osakkaana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja