Aleksander Barkov suitsutti vakuuttavasti NHL-uransa aloittanutta Anton Lundellia ja tämän erityispiirrettä: "En näe hänen hidastavan tahtia"

3:45
Anton Lundell iski NHL-uran avausmaalin upealla tavalla – myös Aleksander Barkov pisteille Tampa Bay -voitossa

20-vuotiaat Anton Lundell ja maalivahti Spencer Knight olivat Florida Panthersin kulmakiviä, kun joukkue voitti jo kauden kolmannen pelinsä – tällä kertaa kaksi edellistä Stanley Cupia voittaneen Tampa Bay Lightningin maalein 4-1.

Kauden avausmaalinsa ja -pisteensä kirjanneen Lundellin lisäksi yhdysvaltalaismaalivahti Knight torjui 31 laukauksesta 30. 

– He ovat mahtavia ja erityisiä. Olemme onnekkaita, että nämä kaverit ovat joukkueessamme, kapteeni Aleksander Barkov iloitsi voiton jälkeen.

– Lundell on ollut loistava. Hän teki ensimmäisen maalin ja pisteen tänään, mutta hän ollut todella hyvä jo tähän asti. En näe hänen hidastavan tahtia. Kyseessä on todella hyvä poika, joka työskentelee lujaa. Hän viipyy (hallilla) myöhään pelien jälkeen, hän on myös ensimmäisenä kaukalossa. Hänen tekemistään on hienoa seurata, Barkov kuvaili joukkueen tuoretta suomalaista.

Lundell poimi kiekon talteen ja kehui joukkueen esityksen laatua.

– Tänään oli erittäin, erittäin hyvä päivä. Jättimäinen voitto meille. Tietenkin oli hauskaa tehdä ensimmäinen piste, syöttö ja maali samassa ottelussa. En halua murehtia niistä enää, joten ne antavat minulle motivaatiota tuleviin peleihin, Lundell itse sanoi.

Torstaiaamuna Suomen aikaa on ohjelmassa mielenkiintoinen ottelu, kun Florida kohtaa heikosti kautensa aloittaneen Colorado Avalanchen. Rantanen iski keskiviikkoaamuna kauden avausmaalinsa, mutta esiintyi muuten varsin heikosti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja