Mikko Rantanen surkeana näyttävästä maalista huolimatta – karmea tilasto veti synkäksi: "Meidän on oltava paljon parempia"

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen tehtaili kauden avausmaalinsa Suomen aikaa keskiviikkoaamuna, mutta 6-3-voiton napannut Washington Capitals oli ankara isäntä.

Rantasen osuma oli 3-5-kavennus päätöserässä. Suomalaisen tutkapari Nathan MacKinnon haastoi ylivoimalla Capitals-neliön, mutta laukauksen sijaan levitti kiekon Rantaselle, joka laukoi suoraan syötöstä kiekon verkkoon.

Ottelun ykköshahmo oli tehot 2+1 tehnyt Capitalsin venäläispyssy Jevgeni Kuznetsov.

Kolmessa ottelussa tehot 1+2 tehneen Rantasen edustaman Coloradon kausi on käynnistynyt yskähdellen, sillä joukkue on voittanut otteluistaan vain yhden.

– Meidän on oltava paljon parempia. Tiedämme, että pystymme kaikki siihen. En usko, että tässä on paljonkaan puhuttavaa, MacKinnonin ohella teholukeman -5 ottelussa pakastanut Rantanen sanoi tappion jälkeen.

Joukkueen kapteenin Gabriel Landeskogin paluu torstain Florida-ottelussa tulee kaivattuun saumaan. Ruotsalainen on kärsinyt kahden ottelun pelikieltonsa.

– Sillä on jättimäinen merkitys. Hän on kapteenimme ja yksi sarjan parhaista pelaajista. Olen innoissani hänen paluustaan, Rantanen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat