Älä mokaa – näin flirttaat tekstiviesteillä onnistuneesti!

Kasvotusten voi olla helppo heitellä flirttailevia katseita ja kujeilevia hymyjä jutustelun lomassa. Tekstiviestillä homma ei ehkä suju yhtä sujuvasti, joten tässä parhaat vinkit tekstiviestiflirttailuun!

Kun tapaat jonkun uuden tyypin, saatat tuntea kemian välillänne ja flirttailu puolin ja toisin on helppoa. Entäpä tekstiviestitse? Kommunikointi ei lyhyin viestein ole todellakaan helppoa. Et halua jutustella pelkin lyhentein, mutta et voi jaaritella lopputtomiin. Miten siis tuot persoonaasi esiin niin, että vastapuolikin ymmärtää tarkoitusperäsi?

Cupid.com listasi muutaman vinkin, joilla tekstiviesteillä flirttailu ottaa tulta alleen eikä sinun tarvitse kierrättää viestejäsi kavereille oikoluettavaksi ennen lähetystä.

Ei sarkasmia

Kun lähetät tekstareita, käytä huumoria, älä sarkasmia. Koska et pysty liittämään tekstiviestiin äänensävyäsi tai kasvojesi ilmeitä, sarkasmi on liian usein tulkittavissa väärin. Säästä se siis niihin hetkiin, kun tunnette jo paremmin toisenne tai tapaat heilasi kasvotusten.

Älä ole yli-innokas

Lähetätkö saman viestin uudelleen ja uudelleen odottaen, että saat vastauksen? Älä tee niin. Se on täysin turhaa ja antaa sinusta epätoivoisen kuvan. Hän kyllä vastaa, kun ehtii. Älä myöskään lähettele viestejä aamuyön tunteina, ettet anna väärää kuvaa itsestäsi.

Pysy rauhallisena

Pidä aina mielessäsi, kenelle tekstaat. Kaikki eivät jaksa arvailla lyhenteiden merkityksiä, joten kirjoita järkeviä lauseita. Älä kirjoita myöskään ylipitkiä viestejä. Niitä voi olla tylsä lukea ja niihin voi olla vaikea vastata. Kirjoita siis kohtuumittaisia, järkeviä viestejä äläkä paljasta viesteissäsi liikaa!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja