Seksiviestien etiketti – käytä tuhmia sanoja oikein!

Seksikäs ja ehdotteleva tekstiviesti tai kuva rakkaastasi alusvaatteissa voi piristää päivää ja toimia jopa osana esileikkiä. Nämä asiat on kuitenkin hyvä muistaa, ennen kuin lähetät kumppanillesi seksiviestin.

Älä lähetä mitään, mitä et sanoisi ääneen

Tekstiviestien ansiosta ihmiset kommunikoivat rohkeammin kuin ennen, mutta jos et voi sanoa jotakin ääneen, sinun ei todellakaan kannata myöskään kirjoittaa sitä tekstiviestiin. Koska tekstiviestissä ei tarvitse sanoa asioita päin kasvoja, voi tuhmat viestit tuntua hyvältä idealta. Muista kuitenkin, että tekstiviesteistä ja sähköposteista jää aina jälki, joka voi palata kummittelemaan. Jos epäröit, älä lähetä seksiviestiä!

Haluaako hän sitä todella?

Ota selvää, haluaako hän saada sinulta vietteleviä tekstiviestejä, ennen kuin painat lähetä-nappia. Vaikka hän olisikin antanut sinulle numerosi, se ei tarkoita sitä, että saat automaattisesti lähettää hänelle seksiviestejä. Kokeile aluksi viatonta flirttiä ja katso, miten hän vastaa. Ei myöskään kannata lähettää seksiviestiä, jos ette ole vielä olleet sängyssä yhdessä.

Käytä sanoja, älä kuvia

On aina parempi idea käyttää seksiviesteissä sanoja kuin kuvia. Varsinkin naiset syttyvät enemmän sanoista, joten kerro hänelle, mitä haluat tehdä sen sijaan, että lähettäisit kuvan intiimialueestasi. Näin toinen voi käyttää mielikuvitustaan. Kerro mahdollisimman yksityiskohtaisesti, mitä haluaisit tehdä toisen kanssa kahden kesken ja saat hänet takuuvarmasti punastelemaan.

Huomioi yleisösi

Miehet ovat hyvin visuaalisia, mutta naiset eivät syty kuvista yhtä helposti. Miehet voivat syttyä kuvasta, jossa näkyy vain naisen intiimialue, mutta naiset luultavasti eivät ilahdu tällaisesta kuvasta yhtä paljon. Huomioi siis yleisösi! Miehen kannattaa lähettää naiselle kuva, jossa näkyy koko kroppa.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja