Oletko tekstariterroristi? Näin pilaat suhteesi viesteilläsi

Miehillä ja naisilla on erilainen tapa kommunikoida. Cosmopolitan neuvoo, minkälaisia tekstiviestejä naisen tulee välttää, mikäli hän haluaa pitää suhteensa kunnossa.

Vääränlainen tekstiviestittely voi koitua suhteen surmaksi. Nämä vinkit paljastavat, minkälaiset viestit ovat suhteelle hyväksi ja mitkä eivät.

1. Olet mokannut ja lähetät hänelle nopean anteeksipyynnön:

OIKEIN: Tekstiviestin tila on rajoitettu, joten jätä pitkät selostukset ja kerro lyhyesti, että olet pahoillasi ja haluat puhua asiasta illalla. Miehesi tulee paremmalle mielelle, koska olet myöntänyt mokasi. Muista kuitenkin todella puhua asiasta, kuten olet luvannut.

2. Kuulit mehevän juorun ja lähetät myös miehellesi yksityiskohtaiset tiedot tapahtumien kulusta:

VÄÄRIN: Miehet eivät juurikaan innostu "hui kauheaa, oletko kuullut tämän?" -tyylisistä viesteistä. He haluavat, että tekstiviestilläsi on jokin täsmällinen tarkoitus, kuten "koska nähdään?" tai "mihin aikaan tulet kotiin?"

3. Miehesi on töissä, joten lähetät hänelle tekstiviestin illan suunnitelmista:

OIKEIN: Kun mies on töissä, hän haluaa mahdollisimman vähän keskeytyksiä. Tekstiviesti on hyvä tapa kertoa illan suunnitelmista, sillä puhelu tai sähköposti voisi häiritä häntä liikaa.

4. Tekstaat hänelle, että mokasit juuri työpaikallasi esitelmän, jota olit valmistellut viikon verran:

OIKEIN: Miehet ovat hyvin työkeskeisiä, joten he voivat samaistua ongelmaasi. Samalla voitte sopia, koska tapaatte seuraavan kerran.

5. Olette viettäneet kolme kiihkeää yötä yhdessä ja nukutte nyt ensimmäistä yötä erillään. Tekstaat hänelle hyvää yötä:

OIKEIN: Hyvän yön toivottaminen osoittaa miehelle, että ajattelet häntä. Koska et voi toimia kuten yleensä ja antaa hänelle suukkoa, tekstiviesti on oiva tapa muistaa toista.

6. Muistutat häntä tekemään jotakin, kuten viemään roskat:

VÄÄRIN: Vaikka kuvittelisit olevasi vain avulias, tämänkaltainen muistuttaminen on lähinnä ärsyttävää. Voit sen sijaan soittaa ja muiden puheiden lomassa livauttaa hänelle sanomasi kuin salamyhkää.

7. Miehesi teki jotakin todella ärsyttävää ja annat hänelle palautetta tekstiviestitse:

VÄÄRIN: Riitoja ei voi ratkaista 160 kirjainmerkillä. Tekstiviestisi voi tuntua riidan haastamiselta. Kun poikaystäväsi näkee sinut kasvokkain, hän näkee myös ilmeesi. Kun mies tajuaa, miten allapäin olet, hän ei tee virhettä enää uudelleen.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmpolitan

Kuvat: Shutterstock/Igor S.Sradovic, Wavebreakmedia.ltd

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja