Älä anna seksielämän hiipua – piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä

Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi!

Piristystä parisuhteeseen! Mitä seksivälineitä kotoa olisi hyvä löytyä? Katso yllä olevalta videolta.

Moni pariskunta yllättyy huomatessaan, että alkuaikojen kiihkeä huuma onkin vuosien saatossa muuttunut tasaiseksi puurtamiseksi. Syitä himon hiipumiseen on monia, mutta jos seksi ei laadultaan tai määrältään enää vastaa omia toiveita, kannattaakin kenties miettiä, mitä asialle voisi tehdä.

Seksiguruksikin tituleerattu, seksi- ja parisuhdeasiantuntija Tracey Cox antoi Daily Mail-sivustolle omat vinkkinsä siihen, mitä parin kannattaa tehdä huomattuaan, että seksiä ei ole harrastettu säännöllisesti sitten vuoden 2007. 

Muista nämä:

Mistä tietää, että kipinä on sammunut?  Nämä 20 merkkiä paljastavat.

Älkää ajatelko, mistä muut pitävät ja mitä muut ajattelevat. Miettikää, mistä te kumpikin kiihotutte ja edetkää sen mukaan.

Käyttäydy seksikkäästi. Cox kehottaa luopumaan "hänen pitää rakastaa minua tilanteessa missä hyvänsä" -ajatusmaailmasta. Kyllähän kumppanisi rakastaa sinua, vaikka leikkaisit varpaankynsiäsi sohvalla saunatakissasi, mutta se, haluaako hän silloin harrastaa seksiä kanssasi, on tyystin toinen juttu.

Fantasioi, äläkä kanna siitä syyllisyyttä. Fyysisesti seksin harrastaminen toisen kanssa ja vain sen ajatteleminen ovat kaksi täysin eri asiaa. Se, että toisinaan kuvittelet muita kuin kumppaniasi, estää sen, että tekisit sen oikeasti. 

Unohtakaa robotin elkeet. Kun on tarpeeksi kauan ollut toisen kanssa, tietää tarkalleen, mistä toinen syttyy. Se on liian helppoa ja toimivaa, että kaavasta jaksaisi koskaan poiketa. Kannattaisi kuitenkin kokeilla. Taktiikka toimii toki niissä hetkissä, kun olette molemmat väsyneitä, mutta pidemmän päälle se karkottaa jännityksen.

Vaihtakaa paikkaa. Tämä on kenties yksi nopeimmista keinoista tehdä seksistä taas jännittävää. Vanhasta tutusta asennosta tulee hetkessä kiihottavampi, kun käytte puuhiin auton takapenkillä. Vaikka se auto sitten seisoisikin autotallissa.

Vaihtokaupat eivät aina toimi. Lupaat tehdä ensi kerralla asiat niin kuin kumppanisi haluaa, jos nyt saat sitä, mitä sinä haluat? Tämä voi kääntyä katkeruudeksi niillä kerroilla, kun ei olekaan "sinun vuorosi". Vastaavasti saat kiihkeän kuuman sijaan kädenlämpöistä reaktiota kumppaniltasi, kun sitten se sinun vuorosi koittaakin. Yrittäkää mieluummin kehitellä kompromisseja tai saada kummatkin "vuorot" ujutettua samaan seksisessioon.

Ei kliseitä. Sinkkuseksi on villiä ja avioseksi hellää ja rakastavaa? Mitä vielä! Mitä tuhmempaa seksiä, sitä onnellisempi pari, Cox vakuuttaa.

Älä siis ajattele, ettei omalla kumppanillesi voisi ehdottaa tuhmuuksia. Moni ihminen heittäytyy seksiin joka solullaan silloin, kun seksikumppanin kanssa ei olla vakavassa suhteessa, mutta muuttuvat jostain syystä kainoiksi Sen Oikean kanssa.  LUE MYÖS: Uskallatko puhua tuhmia? Säpinää makuuhuoneeseen näillä vinkeillä

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja