Mainos

AL: Järjetöntä ilkivaltaa huoltoasemalla – kuka vaihtoi polttoainepistoolien tarrat?

Aamulehti kertoo, että Nokian Nuijamiestentiellä sijaitsevalla Teboilin kylmäasemalla tehtiin ajattelematon pila, joka olisi voinut käydä kalliiksi siihen langenneelle.

Lidlin pihassa sijaitsevan kylmäaseman bensiini- ja dieselpistoolien tarrat oli vaihdettu viikonlopun aikana. Pistoolien yläpuolella tiedot olivat oikein.

Aamulehden tietojen mukaan kukaan ei ehtinyt tankkaamaan väärää polttoainetta autoonsa, mutta useampikin tankkaaja oli hämmentynyt. Teboil sai tiedon ilkivallasta asiakaspalveluun tulleen soiton perusteella.

– Asemanhoitaja käy siellä muutenkin päivittäin, joten eivät ne pitkään ehtineet väärin päin olla, Teboilin aluepäällikkö Petteri Fonsen kertoo Aamulehdelle.

Väärän polttoaineen tankkaaminen autoon voi pahimmassa tapauksessa rikkoa moottorin. Mikäli huomaat tankanneesi väärää polttoainetta, on parempi olla käynnistämättä autoa, soittaa huoltoon ja pyytää lisäohjeita.

Vaurioiden korjaaminen voi maksaa tuhansia euroja, mutta jos autoa ei ole käynnistetty, voi tankin tyhjentämisestä selvitä muutamalla satasella. On myös yrityksiä, jotka tulevat paikan päälle tyhjentämään tankin.

***

Näitkö jo Artun lonkeroprätkän?

0:49


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.