Aku Hirviniemi on menettänyt seksiviestikohun vuoksi töitä ja jo kaksi tv-ohjelmaa hyllytettiin – Töllötuomarit kertovat kohun käänteet

Aku Hirviniemi on menettänyt seksiviestikohun vuoksi töitä ja jo kaksi tv-ohjelmaa hyllytettiin – Töllötuomarit kertovat kohun käänteet 3:54
Töllötuomarit käyvät läpi seksiviestikohun kaikki käänteet - paljastavat myös, millaisesta uutuusohjelmasta on kyse

Aku Hirviniemi on ollut viime aikoina päivittäin otsikoissa.

Näyttelijä Aku Hirviniemi on ollut viime viikkojen ajan kohun keskellä ja päivittäin otsikoissa. Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula käyvät uusimmassa jaksossa läpi kohun kaikki käänteet. 

Tuorein käänne Hirviniemen kohuun on eiliseltä. Helsingin Sanomat uutisoi, ettei kahta Hirviniemen tähdittämää tv-ohjelmaa nähdä lähitulevaisuudessa TV5-kanavalla. Toinen ohjelma liittyy matkailuun ja toinen on uusi viihdepainotteinen visailuohjelma. 

Yllä olevalla videolla Töllötuomarit kertovat, millaisesta uutuusohjelmasta on kyse ja käyvät läpi kohun viimeisimmät käänteet.


Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa keskiviikkoisin klo 9 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat