Mainos

AKT:n luottamusmies häpeää liiton maineen tahraamista

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton luottamusmies Jukka Kauppinen pitää viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen potkuja laittomina. Hän uskoo Ahteen voittavan mahdollisen oikeustaistelun irtisanomisesta.

Kauppinen kuitenkin toivoo, ettei asiassa tarvitsisi mennä oikeuteen asti.

– Toivoisin, ettei oikeustaistelua tule, koska se olisi meidän liitollemme todella vahingollista. Vetoan siihen, että jokainen tekisi kaikkensa, jottei asia niin pitkälle menisi. Silloin revitään auki sellaisia haavoja, joita kukaan ei pysty korjaamaan, Kauppinen sanoo MTV3 Uutisten haastattelussa.

Iltalehti kertoo tänään, että AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja Veijo Ruonala oli käynyt käsiksi Hilkka Ahdetta Facebookissa tukeneeseen naiseen AKT:n talvipäivillä.

Kauppinen on tietoinen tapahtuneesta.

– Kyllä tämä liittyy kokonaiskuvaan. Tämä on enemmän kuin ikävää, häpeän sitä, että liittoamme tahrataan tällaisten tapausten vuoksi. Nyt pitäisi lähteä aivan eri suuntaan, käyttää sovinnon tietä.

AKT:n hallitus päätti perjantaina kokouksessaan irtisanoa viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen työsuhteen liiton hallituksen ja viestintäpäällikön välillä ilmenneen täydellisen luottamuspulan vuoksi.

(MTV3)

Katso AKT:n työntekijäliiton luottamusmiehen Jukka Kauppisen kommentit:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.