Mainos

IL: Ahde-kiista johti pahoinpitelyyn AKT:n talvipäivillä

Tunteet ovat käyneet kuumina AKT:n erotetun viestintäpäällikön Hilkka Ahteen kannattajien ja vastustajien välillä liiton sisällä jo pitkään. Iltalehti kertoo, että Ahdetta Facebookissa kannattanut nainen sai hallituksen varapuheenjohtajan vihat päällensä pari viikkoa sitten.

Välikohtaus sattui AKT:n talvipäivillä muutama viikko sitten. AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja Veijo Ruonala tönäisi tuntemansa naispuolisen aktiivin maahan sen vuoksi, että nainen oli tykännyt Hilkka Ahteen Facebook-päivityksistä.

– Hän sanoi, ettei ymmärrä, miksi olen tykännyt Hilkka Ahteen mielipiteistä Facebookissa. --- Hän vetäisi minua itseään lähemmäs ja sanoi, että "sinä et tiedä mistä kaikesta tässä on kysymys" ja seuraavaksi olin selälläni lattialla. Hän tönäisi hyvin kovaa, heitti minut siis lattialle, nainen kertoo Iltalehdelle.

Naiselle tuli valtava kuhmu takaraivoon ja hänen oikea kämmen aukesi. Hän arvelee myös menettäneensä tajuntansa.

Alkoholilla saattoi naisen mukaan olla osuutta, mutta hän ei pidä sitä minkäänlaisena selityksenä. Portsarit poistivat Ruonalan ravintolasta.

Nainen ei uskaltanut viedä asiaa eteenpäin, koska hän pelkäsi aiheuttavansa sillä itselleen isoja ongelmia.

Ruonala: Olin enemmän kuin päissäni

AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja Veijo Ruonala myöntää lehdelle tapahtuneen. Hän on liitossa puheenjohtaja Timo Rädyn suurimpia tukijoita.

– Hävettää helvetin paljon mitä on sattunut. En puolustele omaa tekoani. Ei näin iso ukko saisi sillä tavalla naista työntää, hän sanoo lehdessä.

Ruonala kertoo olleensa hyvin päissään - "enemmän kuin päissäni". Hän selittää naisen pahoja vammoja sillä, että henkilö kaatui tönäisyn jälkeen rappuseen.

– Ei siinä ollut Hilkka Ahteesta kysymys, hän vakuuttaa.

AKT:n epävirallinen naisryhmittymä suunnittelee mielenilmausta naistenpäiväksi. Suunnitteilla on myös laajempi mielenosoitus, joka kattaisi koko ay-liikkeen.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja