Aki Linnanahde meni Espanjan-matkallaan vaeltamaan joelle – 12 kilometrin lenkki poltti huiman määrän kaloreita

1:51
Aki Linnanahde avautuu Marja Hintikalle isänsä kuolemasta.

Aki Linnanahde teki Espanjan reissullaan poikkeuksellisen retken. 

Toimittaja-juontaja Aki Linnanahde vietti juhannusta poikkeuksellisissa, ei perin suomalaisissa maisemissa. Mies lähti juhlimaan keskikesää nimittäin Espanjaan.

Hän kertoo Instagramissa, että kyseessä on hänen kolmas juhannuksensa kyseisessä paikassa. Viime kesän reissu jäi kuitenkin välistä.

Radio Novan aamua yhdessä Minna Kuukan kanssa juontava Linnanahde on päässyt nautiskelemaan drinkeistä, lämpimästä säästä sekä uima-altaasta.

Pelkkää lekottelua reissu ei kuitenkaan ole ollut, sillä Linnanahde lähti vaeltamaan Nerjan kylän läheisyydessä sijaitsevalle Rio Chillarin joelle. Vaellusreitti kulkee pitkin jokea. 

– Jos mä nyt oikein ymmärsin, niin se vaellus vedetään jossakin joessa, Linnanahde toteaa epäröiden Instagram Tarinat -osiossa, jossa videot säilyvät 24 tuntia niiden julkaisusta. 

Linnanahde julkaisi retkestään kuvia Instagramissa. 

– Indiana Aki ja kadonneen vyötärön metsästäjä. Storyn puolella lisää tunnelmia tästä reissusta, jota en itsekään vielä aamupalapöydässä uskonut tekeväni. Neljän tunnin retken jälkeen luulin jalkojeni huutavan leipää, mut kyl ne sittenkin huutaa olutta.

Neljän tunnin, 12 kilometrin vaelluksella miehellä kului huima määrä kaloreita. Linnanahde julkaisi Instagram Tarinat -osioon kuvan sykemittaristaan, joka näytti kalorimääräksi yli 1800. 

– Nyt katson futista ja otan oluen. 

Linnanahde sairasti koronaviruksen kevättalvella lievänä. Hänellä ei noussut kuume, eikä keuhkoissakaan ollut tuntemuksia.  

– Omat oireeni olivat alusta asti lieviä. Jopa niin lieviä, että en meinannut tajuta niitä. Vasta selkä- ja jalkakipujen vuoksi valvottu yö sai tajuamaan, että pääkipu ja väsymys olivat niitä oireita. Nuo jalkakivut muuten tuntuivat samalta kuin lapsena kasvukivut. Muistan taas, miten kovia ne olivat.

– Ei liioin ripulia. Makuaistisikin säilyi. Mainittujen kipujen lisäksi oli vähän nuhaa ja yskää, hän kertoi sosiaalisessa mediassa maaliskuussa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja