Aivan kuin Sinkkuelämää-sarjasta! Allien, 27, asuntoesittelyllä miljoonia katselukertoja – New Yorkin pikkukodissa 154 paria kenkiä

Perheen koti on kuin Hoplop – Annan poika näyttää, miten leikkii ja liikkuu olohuoneessa 0:21
Tämä koti puolestaan on kui Hoplop! Annan poika näyttää, miten leikkii ja liikkuu olohuoneessa.

Amerikkalaisen somevaikuttajan asunto lyö ällikällä tyttömäisyydellään. Jokaisen Sinkkuelämää-fanin unelmakämpästä uutisoi New York Post.

Legendaarinen Sinkkuelämää (Sex and the City) sijoittuu New Yorkissa asuvien sinkkunaisten maailmaan. Ihmissuhteita, seksiä, muotia ja suurkaupunkielämää käsittelevää sarjaa esitettiin Suomessa 1999–2004, minkä jälkeen fanit saivat ilokseen kaksi kokoillan elokuvaa.

Vuosia on kulunut, mutta sarjan maailma innostaa ihmisiä edelleen. Yksi vannoutunut Sinkkuelämää-fani on 27-vuotias Allie Provost, jonka tituleerataan olevan kuin sarjan päähenkilö Carrie Bradshaw tuoreen TikTok -hittivideonsa perusteella.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jopa 154 kenkäparia

Syitä nimitykselle ei tarvitse kauaa etsiä. Yli 3 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla newyorkilainen Allie kiertää ympäri viimeisen päälle tyttömäisesti sisustetun 46-neliöisen studioasuntonsa. Taustalla soi mikäpä muu kuin Sinkkuelämää-sarjan tunnusbiisi. 

Huonekalujen ja koriste-esineiden lisäksi Allien asunnosta löytyy valtaisa määrä vaatteita ja asusteita. Vaaterekki notkuu mekoista, yksi seinä on täynnä lierihattuja ja kaapissa lymyilee naisen laskujen mukaan 154 paria kenkiä. 

Ei ihme, että ihmiset ovat huomanneet yhteneväisyyden Allien ja Carrien välillä. 

– En tiennyt, että Carrie Bradshaw on TikTokissa, eräs kommentoija kirjoittaa.

Enemmän Miranda kuin Carrie

Allie. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Michiganista kotoisin oleva Allie myöntää kasvaneensa katsoen Sinkkuelämää-sarjaa. Kiinnostus muotiin on vaikuttanut myös hänen ammatinvalintaansa. Omaa tyyliään Allie kuvailee naiselliseksi, värikkääksi ja hitusen mummomaiseksi. 

Vaikka Allie kertoo rakastansa Carrien tyyliä, hän kokee samaistuvansa sarjan hahmoista enemmän Mirandaan. Kevytmielisen naisen sijasta Allie kokee sopivansa voimakkaan ja urakeskeisen naisen rooliin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat