Äiti julkaisi kuvan nukkuvasta pojastaan – tarina taustalla sulattaa sydämesi

Liikuttava kuva nukkuvasta pojasta muistuttaa pienten asioiden tärkeydestä.

Uskallatko myöntää kadehtivasi muita? Eräs äiti tunnusti kateuden tunteensa Imgur-julkaisussaan.

Äiti kuvaili ensin, kuinka hän asuu pienessä, yhden makuuhuoneen asunnossa aviomiehensä ja 2- ja 4-vuotiaiden lastensa kanssa. Perhe oli saanut asuinjärjestelyn toimimaan jo kolmen vuoden ajan, mutta viime aikoina vanhempi poika oli piirtänyt kuvia ikiomasta huoneesta ja kysellyt vanhemmiltaan, voisiko hän saada sellaisen.

– Valitettavasti juuri collegesta valmistuneella aviomiehelläni on minimipalkka, jolla hän elättää meidät, joten muuttaminen ei ole helppoa. Muutot kun tuppaavat olevan kalliita, äiti kirjoittaa.

Se, mitä tapahtui seuraavaksi, oli pienelle, 4-vuotiaalle pojalle mullistavaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin äiti kirjoitti:

"Läheinen ystävämme antoi meille heidän vanhan taaperosänkynsä, ja loimme kulma"huoneen" pojalleni, ja hän oli niin iloinen ja kiitti meitä niin mahtavasta "huoneesta". Hän sanoi, että hän aikoi soitella puheluita ystävilleen omasta huoneestaan ja suunnitteli, kuinka hän aikoi sisustaa sen.

Sillä hetkellä tunsin oloni niin siunatuksi, vaikkakin nolostuneeksi samaan aikaan. Valitin aina ja vertasin elämääni niiden elämään, joilla tuntui olevan kaikki paljon paremmin, enkä oikeastaan koskaan muista ilonaiheitani elämässä. Halusin, että en koskaan unohtaisi tätä hetkeä."

Päivityksessään hän jakoi kuvan omassa "huoneessaan" ja uudessa sängyssään sikeästi nukkuvasta pikkuisesta.

Kuvaa kommentoineet herkistyivät liikuttavasta näystä.

"Se, että hän on innoissaan ja ennen kaikkea kiitollinen, kertoo minulle, että olette vanhempina voittajia", kommentoi eräs opettaja.

Video: Suomalaislapset pohtivat, mikä tekee äidin iloiseksi.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat