Mainos

Äiti julkaisi kuvan itsestään bikineissä – sai nettikiusaajat kimppuunsa

Kahden lapsen äiti on joutunut nettikiusaajien kohteeksi julkaistuaan itsestään iloisen uimapukukuvan.

Texasilainen äiti oli nauttimassa aurinkoisesta päivästä lapsiensa kanssa uima-altaalla, kun hän päätti jakaa hyvää mieltään myös muille. Hän nappasi kuvan itsestään ja julkaisi sen Instagramissa positiivisen kuvatekstin kera. 

– Aurinko paistaa. Tuuli on lempeä. Vesi on kylmää. Pojat harjoittelevat taitouintia. Elämä on juuri nyt hyvin riippumatta siitä, millä tavalla katsot sitä, Ana Carolina Rojas kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ei mennyt kauaakaan aikaa, kun kuvaan ilmestyi negatiivinen kommentti, jossa kuvaa haukuttiin vitsiksi. Kommentti sai aikaan keskusteluryöpyn, jossa sen asiallisuudesta kiisteltiin. Rojas ei kuitenkaan antanut tämän lannistaa, vaan teki jotain todella poikkeuksellista. 

Elämää ei kannata tuhlata murehtimiseen

Seuraavana päivänä Rojas otti rohkean askeleen ja julkaisi saman kuvan uudelleen nasevan vastauksen kera. Tekstin hän on osoittanut suoraan häntä kiusanneelle henkilölle. 

Rojas kertoo viettäneensä aivan mahtavan viikonlopun lastensa kanssa kiireisen viikon päätteeksi, eikä anna tuntemattoman ihmisen sanojen vaikuttaa hänen mielialaansa tai muistoihinsa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ne ovat vain sanoja henkilöltä, jota en edes tunne tai ketä en ole tavannut, nainen muistuttaa.

– Ota energia, joka sinulle on lähetetty ja muuta se miksi tarvitset. Vain siksi, että joku loukkaa sinua, sinun ei tarvitse olla loukkaantunut.

Jotta viesti menisi toden teolla perille, äiti julkaisi itsestään vielä kolmannen kuvan, jossa hän selittää syitä erikoiseen käytökseensä. Hän kertoo, miksi haluaa julkaista itsestään "ei niin imartelevia" -kuvia hyvien kuvakulmien sijaan- 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Koska se ei ole, mitä tulin tänne tekemään. Todellinen elämä ei toimi niin, että tuhlaamme energiaamme miettimällä sitä, miltä näytämme eri kuvakulmista ja mitä ihmiset ajattelevat meistä.

Äidin mukaan yksikään kommentoija ei muuta hänen käsitystään siitä, kuka hän todellisuudessa on. Kukaan ei saa häntä häpeämään itseään vaikka kuinka yrittäisi.

– Olen minä koko ajan, eikä kenenkään hyväksyntä muuta asiaa millään tavoin, Roja selittää.

Lähde: Kidspot

***

 

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.