Äiti järjesti tyttärelleen ikimuistoiset 9-vuotissynttärit – käyttäisitkö itse lastenjuhliin yli tuhat euroa?

Suurin osa vanhemmista haluaa, että heidän lapsensa saa upeat ja ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat. Niin halusi tämä australialainen äitikin – hinnalla millä hyvänsä.

Australialainen äiti ja valokuvaaja Kas Richards halusi järjestää tyttärelleen Charlielle syntymäpäiväjuhlat, jotka hänen 9-vuotiaansa muistaisi vielä vanhempanakin. Rahaa perheellä oli ilmeisesti varaa juhliin laittaa: tyttären unelmien pyjamabileet kustansivat lopulta kokonaisuudessaan noin 1 500 dollaria eli reilu 1 200 euroa.

Kymmenelle hengelle järjestettäviä juhlia oli suunnittelemassa juhliin ja tapahtumajärjestämiseen erikoistuneen Lenzon stylisitit.

Kuvia tyyriistä juhlista voi nähdä esimerkiksi aiheesta uutisoineen The Daily Mailin julkaisussa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juhlien teema syntyi Charlien rakkaudesta unisieppareihin. Juhlatilassa oli muun muassa pieniä koristeltuja telttoja, joiden tilauksesta äiti maksoi noin 340 euroa. 50 euroa kului taas tekonahkaisiin peitteisiin, ja jopa pehmustetyynyt vuokrattiin reilun kuuden euron kappalehintaan.

Pastellin pinkki donitsikakku tehtiin tilaustyönä, ja se maksoi yli 360 euroa. Tilaustyönä juhliin tuli myös unisiepparikeksejä, joissa luki 'Charlie'. Kaksitoista keksiä maksoi 46 euroa. Juhlapöydässä oli tarjolla myös muun muassa kultaisia donitseja ja kuppikakkuja.

Lopputulos viimeisteltiin tietenkin kukka-asetelmilla ja ilmapalloilla. Kaikki 8–9-vuotiaat juhlijat saivat päähänsä myös kukkaseppeleet.

– Kas todella halusi panostaa tänä vuonna Charlien syntympäiviin – hän halusi saada nuorensa tuntemaan itsensä todella erityiseksi ja tuoda hänen säteilevän hymynsä esiin, kertoo juhlia suunnitelleen Lenzon tiimi.

***

1:51

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja