Mainos

Äiti halusi karata töistä – pyysi tyttäreltään älytöntä palvelusta

Työpäivä loppui lyhyeen, kun äiti valjasti tyttärensä avustajaksi suureen huijaukseen.

"Young gunner" -nimisen Twitter-käyttäjän äiti ei taida olla siitä perinteisimmästä päästä. Tämän todistaa äidin ja tyttären käymä keskustelu, jonka päätteeksi äiti pääsi livahtamaan töistä jujutettuaan tyttärensä mukaan suureen huijaukseen.

Tyttären Twitterissä jakama keskustelu alkoi äidin lähettäessä töistä jälkikasvulleen viestiä, jossa pyytää tyttärensä lähettämään kuvan haavasta. Äiti ehdottaa, että tytär meikkaisi haavan itselleen tai etsisi kuvan jostain.

"Sano, että arvelet tarvitsevasi tikkejä, jotta voin lähteä, hah", äiti kirjoittaa.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytär ei keskustelun perusteella ole uskoa äitinsä arveluttavia tarkoitusperiä, mutta työpäiväänsä kyllästynyt äiti vakuuttaa olevansa tosissaan.

Tottelevainen tytär lähettää äidilleen kuvan internetin syövereistä löytämästään pahannäköisestä haavasta kysellen, olisiko se tarpeeksi hyvä.

"Täydellinen! Sano jotain ruohonleikkuusta", äiti kehottaa.

Niinpä tyttö lähettää kuvan uudelleen äidilleen ja perään viestin, jossa kertoo lasinpalan osuneen häneen ruohonleikkuun tuoksinassa. Lisäksi tytär kertoo tarvitsevansa tikkejä.

Kuvakaappauksista selviää, että älytön huijaus onnistui, sillä pian "huolestunut" äiti jo tekstasikin tyttärelleen tulevansa pian kotiin.

Twitter-kansa oli riemuissaan, mutta moni esitti myös huolensa sille, että työnantaja saa kuulla äidin tempauksesta. Huolelle todella on aihetta, sille twiittiä on uudelleentwiitattu jo yli 22 000 kertaa ja siitä on tykätty huikeat 70 000 kertaa.

Lähde: Someecards

***

1:02

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.