Äidin eeppinen imetysmoka: Vauva sai osansa tekorusketuksesta

Brittiäiti tartutti suihkurusketuksen poikaansa imetyshetken aikana.

Eeppisen vanhemmuusmokan kuvatodiste on herättänyt hilpeyttä Facebookissa. Kuvasta, jossa vauvan kasvoilla on selkeät rusketusrajat, on saanut vuorokaudessa lähemmäs 150 000 tykkäystä ja yli 30 000 jakoa.

Jos äideille jaettaisiin Vuoden surkein äiti -palkintoja, saattaisi brittiläinen Gemma Colley olla vahva ennakkosuosikki.

Äidin käynti suihkurusketuksessa kostautui muutama tunti myöhemmin, kun imettäessään poikaansa tarttui väri pienen lapsen kasvoihin. Pikkupojan nenä, posket ja leuka saivat hetkessä oranssisävyisen päivetyksen.


– Yhdeltä äidiltä toiselle, haluaisin jakaa kanssanne eeppisimmän mokani. Kävin eilen suihkurusketuksessa ja muutama tunti myöhemmin imetin pientä poikaani. Tuloksena "kello viiden varjo" ja hyvin syyllinen äiti. Oppitunti teille jokaiselle: älkää tehkö samoin, kirjoitti Colley Facebook-julkaisussaan The Unmumsy Mum -sivustolle.

Myöhemmin Colley julkaisi nukkuvasta pojastaan toisenkin kuva todisteena siitä, että oranssi väri oli onnistuneesti hävinnyt kasvoilta.

– Kiitos kaikista positiivisista kommenteista. Olen vain yksi äiti, joka haluaa näyttää vanhemmuuden onnistumiset ja epäonnistumiset, jotka kuuluvat elämään, Colley kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat