Ai kamala! Tähtitieteellinen lasku tipahtaa taiwanilaiselle miehelle – nukahti rattiin ja rysäytti neljän Ferrarin päälle

Työtehtävissä ollut tavaroiden toimituskuski nukahti autonsa rattiin ja törmäsi neljään parkkeerattuun Ferrariin. Ja kun autovakuutusta tarvittaisiin, ei sitä tietenkään ollut hankittuna.

Tapaus sattui viime viikolla Taiwanissa. 20-vuotias mieskuski aloitti työpäivänsä jo viideltä aamulla ja vei kuljetuksia ympäri kaupunkia. Kellon lähennellessä aamukuutta otti väsymys kuitenkin kuskissa vallan ja mies nukahti rattiin, kertoo Taiwan News.

Ja sitten jysähti. Mies törmäsi neljään parkeerattuun Ferrariin. Autoista kolme oli Ferrari 488 -mallia sekä yksi F12-malli. Autojen kokemat vahingot ovat taloudellisen taivaalliset, sillä vahingot ovat lähemmäs 390 000 dollaria eli hieman yli 340 000 euroa.

Miehellä ei ole autovakuutusta, joten hetkellisille torkuille kertyy maksettavaa. Onnekseen hän ei kuitenkaan joudu maksamaan summaa aivan yksin, sillä uutisten jälkeen eräs liikemies on lupautunut auttamaan korvauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja