Adele täytti 33 vuotta: Harvinainen lapsuuskuva julki – näin hän on muuttunut

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Supertähti Adele muisti Orlandon verilöylyn uhreja - murtui kyyneliin kesken keikan

Supertähti Adele täytti 33 vuotta ja rikkoi jo kuukausia jatkuneen somehiljaisuuden.

Laulajatähti Adele vietti 5. toukokuuta syntymäpäiväänsä. Britanniasta Los Angelesiin asettunut tähti täytti 33 vuotta. 

Moni fani riemastui, kun vanhoja kuvia julkkiksista Instagramissa julkaiseva velvetcoke -tili julkaisi Adelesta vuodelta 1996 peräisin olevan otoksen, johon varmasti moni samaa ikäluokkaa oleva nainen voi samastua. Pieni Adele poseeraa kuvassa villi ilme kasvoillaan Spice Girls -julisteiden ympäröimänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tähdet, he ovat ihan kuin kuka tahansa meistä, eräs seuraaja kiteytti.

– Söpöin kuva ikinä! Girl Power! toinen hehkutti.

Myös Adele itse julkaisi pitkän tauon jälkeen kuvia Instagram-tilillään. Tähti rikkoi tammikuusta asti jatkuneen somehiljaisuuden kolmen kuvan sarjalla, joka saavutti nopeasti viisi miljoonaa tykkäystä. Ensimmäisen mustavalkokuvan lisäksi tähti nautiskelee toisessa kuvassa turkoosissa merivedessä ja viimeisessä hän tanssii helmat hulmuten.

– Thirty free, tähti kirjoitti kuvien yhteydessä ikäänsä ja ilmeisesti kuvien vapautuneeseen tunnelmaan viitaten.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Julkisuutta kartellut artisti on viimeisen reilun vuoden aikana ollut toistuvasti otsikoissa muuttuneen ulkonäkönsä vuoksi.

Adelen muuttunut ulkonäkö puhutti helmikuussa 2020 järjestetyssä Oscar-gaalan yhteydessä, kun hurjasti hoikistunut tähti saapui jatkobileisiin lähes tunnistamattomana. Eräs fani oli paljastanut jo edellisen vuoden lopulla törmänneensä artistiin Karibialla ja sanoi tähden kertoneen, että tämä on pudottanut painoa peräti 45 kiloa.

Julkisuuteen vuotaneiden kuvien jälkeen fanit alkoivat nopeasti spekuloida, onko muutoksen taustalla jotain muutakin kuin painonpudotus.

– Näyttäisi siltä, että hän on tehnyt jotain huulilleen ja nenälleen. Ihmiset, jotka uskovat kaiken johtuvan pelkästä painonpudotuksesta ovat typeriä, eräs tylytti.

Tähti itse murjaisi vitsin muutoksestaan vierailtuaan viime syksyllä Yhdysvalloissa huippusuositussa Saturday Night Live -ohjelmassa.

– Tiedän, että näytän todella erilaiselta kuin edellisen kerran, kun näitte minut, laulaja totesi kättelyssä ja murjaisi perään vielä vitsinkin:

– Koronarajoitusten takia minun täytyi itseasiassa matkustaa vähän kevyemmin, joten toin mukanani vain puolet itsestäni. Ja se on se puolikas, jonka itse valitsin.

Adele ponnahti julkisuuteen jo hyvin nuorena, kun hän julkaisi ensimmäisen albuminsa 19 vain 19 vuoden iässä. Albumi menestyi ja hän pokkasi vuoden 2009 Grammy-gaalassa parhaan uuden artistin palkinnon.

Toden teolla Adele iski kultasuoneen vuonna 2011, kun menestysalbumi 21 julkaisiin. Albumilla olivat muun muassa jättihitit Someone like you ja Rolling in the Deep.

Pari vuotta myöhemmin jo valtavan määrän musiikkialan palkintoja haalinut artisti pokkasi myös Oscar-pystin Bond-tunnarillaan Skyfall.

Toisen ja kolmannen, vuonna 2015 ilmestyneen albuminsa 25 välillä Adele sai lapsen. Lokakuussa 2012 syntynyt poika sai nimekseen Angelo. Pojan isä on pankkiiri Simon Koneck, jonka kanssa avioliitto päättyi virallisesti tämän vuoden alussa. Pari muutti erilleen jo vuoden 2018 lopulla.

Artisti on panostanut viime vuosina yhteiseen aikaan poikansa kanssa, mutta fanit ovat odottaneet vesi kielellä myös uutta musiikkia.

Lue myös:

    Uusimmat