Mainos

Mielenkiintoinen uutuus: Acerin uusi 360 asteen kamera on myös Android-puhelin

Acer on New Yorkissa tällä viikolla järjestämässään tilaisuudessa esitellyt koko liudan uusia tuotteita, mukana myös Holo 360, erikoinen 360 asteen kamera. Mikä kameran tekee erityiseksi, ovat sisäänrakennetut LTE- ja Wi-Fi-yhteydet, Android-pohjainen käyttöjärjestelmä sekä mahdollisuus käyttää älypuhelinsovelluksia. Kyseessä on paitsi kamera, myös älypuhelin.

Mitään kovin tarkkoja tietoja Acer ei Holo 360 -kamerasta vielä paljastanut, mutta kyseessä on kosketusnäytöllä varustettu Android-pohjainen kamera, joka toimii myös puhelimena. Käyttäjä voi kuvata, editoida ja jakaa 360 asteen kuvia ja videoita suoraan kamerasta, ilman tietokonetta tai erillistä älypuhelinta. Myös muita Android-sovelluksia voi laitteessa käyttää.

Holo 360 -kameran tekniset tiedot, saatavuus tai hinta ovat vielä pimennossa, mutta kamera liittyy osittain Acerin tuleviin virtuaalitodellisuuslaseihin. 3D ja lisätty todellisuus ovat vahvassa nosteessa Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmässä, ja Acer on yksi valmistajista, joka on tuomassa markkinoille kohtuuhintaisia VR-laseja. Myös Holo 360:llä kuvattua materiaalia voidaan katsella Acerin tulevilla laseilla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja