Aamulypsyn juontajat järjestivät hautajaiset – somekansa raivostui: "Mauttomuuden huippu"

Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki lopettivat Aamulypsy-radio-ohjelmassa – kaksikko muistelee yhteistä taivaltaan 12:58
Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki lopettivat Aamulypsy-ohjelmassa. Kaksikko muisteli yhteistä taivaltaan MTV Uutisten haastattelussa.

Radio Suomipopin Instagram-sivulla julkaistiin kuva, joka sai somekansan raivostumaan. Arvostelijoiden mielestä kuva ja sen viesti ylittivät hyvän maun rajat. 

Radio Suomipopin Instagram-tilillä julkaistiin kuva, jossa muun muassa Aamulypysyn juontajat viettävät mustiin pukeutuneina hautajaisia. Uudistuneen Aamulypsy-ohjelman juontajina toimivat Juuso MäkilähdeTinni Wikström, Ilkka Ihamäki, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Kuvatekstistä käy ilmi, että kyseessä onkin ruukkukasvin, tarkemmin muratin hautajaiset.

– Lauantaiaamuna kello 8 hartaissa tunnelmissa muratin muistotilaisuudessa. Ruukkukasvi lähti viimeiselle matkalle suomalaisiin tapoihin kuuluen voileipäkakkukahvien ja konjakin saattelemana. Kiitos Rasmukselle ja perheelle, että saimme ottaa osaa tähän arvokkaaseen tilaisuuteen. Kissanristiäiskiertue jatkuu tästä Kuopioon! kuvan yhteyteen on kirjoitettu. 

Moni on pahoittanut mielensä kuvasta ja sen viestistä. 

– Olen tosi pettynyt. Tätä ei voi ymmärtää ihminen, jolta on menehtynyt monta läheistä ihmistä. Yksi läheinen omaan syliini. Tiedän, voin aina äänestää omilla jaloillani ja aion niin tehdä, eräs kirjoittaa.

– Mauttomuuden huippu ja pohjanoteeraus aikuisilta(muka). Saisitte hävetä. Tänäkin lauantaina jotkut hautaavat rakkaitaan. Onko tässä firmassa tehty kellekään työkykytestiä? Jos ei, niin syytä olisi. Onko pomonne samoilla linjoilla? toinen komppaa. 

Moni on nostanut esiin sen, että tässä ajassa hautajaisilla vitsailu ylittää tietyn hyvän maun rajan. 

– Todella törkeää käyttäytymistä kun Turkissa ja Syyriassa todellinen hätä ja kymmeniä tuhansia hautajaisia. HÄVETKÄÄ, eräs kirjoittaa. 

Muistotilaisuus oli osa Aamulypsyn Kissanristiäiskiertuetta.

Lue myös:

    Uusimmat