He korvaavat Jaajo Linnonmaan Suomipopin Aamulypsyssä: "Näin monen juontajan kombolla ei ole aikaisemmin tehty"

Haastattelussa Jaajo Linnonmaa 4:52
Jaajo Linnonmaa kertoi Radiogaalaan saapuessaan muun muassa isyydestään MTV Uutisille.

Radio Suomipopin juontajiksi Jaajo Linnonmaan tilalle on palkattu Ilkka Ihamäki, Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström. Aamussa jatkavat Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa ilmoitti viime viikolla jättävänsä Aamulypsyn. Maanantaina 28.11. tiedotettiin, että Suomipopin perinteistä Aamulypsy-ohjelmaa tulevat vahvistamaan kanavan radiojuontajat Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström sekä Hovimuusikko Ilkkana tunnettu Ilkka Ihamäki. Aamussa jatkavat Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Aamulypsy jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan torstaihin 22.12. saakka, jolloin Jaajo Linnonmaa vetää viimeisen lähetyksensä. Uusi kokoonpano aloittaa maanantaina 9.1. alkaen.

– Ei käy kiistäminen etteikö uusi pesti vähän jännittäisi, mutta jännitystä lieventää se, että olen kuluneen vuoden aikana päässyt jo hyvin kosketuksiin Aamylypsyn kuuntelijoiden, eli Lypsäjien kanssa. Sain heiltä jo alkuvuodesta tosi kivan vastaanoton, kun tuurasin Jaajoa, Juuso Mäkilähde kiittelee.

– Aamulypsy on Suomen suosituin ja hauskin aamushow ja sitä tässä lähdetään jatkamaan. Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä. Työnantajalta toivon pitkää pinnaa ja pitkää siimaa, Mäkilähde jatkaa.

Myös Lypsyssä jatkava Janni Hussi jakaa innostuksen tulevaan.

– Tällä porukalla on yhdessä mahtava kemia, jonka toivomme välittyvän myös kuulijoille. Ollaan innolla suunniteltu jo ensi vuodelle monia erilaisia tempauksia, ja uskon että saadaan rakennettua vanhan ja tutun lisäksi jotain uutta. Ollut hienoa päästä oppimaan Jaajolta, suvereenilta radiomestarilta, 2,5 vuoden ajan radion tekemisestä. Nyt odotan innolla tulevaa! Janni Hussi sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat