93-vuotias koiranomistaja soitti poliisille, kun lemmikki oli ollut kateissa kaksi päivää – mysteeri selvisi, kun avulias konstaapeli tuli käymään

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Tiesitkö näistä vaaranpaikoista? Videolla kerrotaan, miten luot kodistasi turvallisen myös lemmikille.

Iäkäs englantilaisnainen luuli koiransa kadonneen ja pyysi apua poliiseilta. Lopulta lemmikki löytyi varsin läheltä, kertoo paikallinen Derbyshire News.

Matlockin kaupungissa keskisessä Englannissa asuva 93-vuotias nainen huomasi lokakuun alussa koiransa Tobyn kadonneen.

Naisen perheenjäsenet, ystävät ja naapurit olivat kaikki yrittäneet löytää lemmikkiä, mutta koirasta ei kuulunut pihaustakaan. Omistaja alkoi epäillä, että Toby oli livahtanut ulos ja pelkäsi pahinta. Cavalierkingcharlesinspanieli oli ollut kadossa kaksi päivää, kun huolestunut nainen soitti poliisille.

Iäkkään koiranomistajan hyvinvoinnista huolestunut konstaapeli kävi naisen kotona tarkistaakseen, että tällä on kaikki hyvin. Käynnin aikana nainen pyysi konstaapelia auttamaan häntä nostamaan lattialle pudonneen esineen. Kun poliisi kumartui, hän näki naisen lepotuolin alla pienet kasvot.

Koira oli jäänyt jumiin tuolin alle

Toby-parka oli ilmeisesti jumiutunut mekaanisen tuolin syövereihin kahden päivän ajaksi. Konstaapeli vapautti koiran varovaisesti tuolin alta.

Kaksi päivää loukussa ollut Toby oli nälkäinen ja janoinen, mutta muuten hyvinvoiva. Konstaapeli syötti ja juotti koiran ennen poistumistaan.

Poliisi kertoo olevansa iloinen autettuaan iäkästä naista löytämään koiransa ja annettuaan hänelle mielenrauhan. Viranomainen muistuttaa, että lemmikit ovat ihmisille kuin perheenjäseniä.

Poliisin vartalokamera tallensi loukustaan vapautuneen Tobyn matkalla kohti keittiötä. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat